X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wiesiołek, zmiany w cyklu
Odpowiedz

wiesiołek, zmiany w cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy którejś z Was po wiesiołku wyskoczył trądzik? Albo coś się zadziało z cyklem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaznaczam powiadomienie ;) nie da się inaczej chyba.

• Paula. Autorytet

Wysłany: 9 września 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam go troche czasu nie zauwazylam zadnej roznicy z cyklu i odstawilam. Bardziej moja gospodarka hormonalna szalała po inofemie ale to tez po drugim podejsciu, bo za pierwszym razem tez sie nic nie dzialo.

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
    Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
    Aniołki: 02.2015 & 06.2016
    Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
    3 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm) - po HSG antybiotyk Sumamed
    16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 9 września 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja biorę wiesiołek od jakiegoś czasu. I musze powiedzieć, że mam mocniejsze włosy i paznokcie odkąt go stosuje.
    Niestety na śluz działa różnie w jednym cyklu mam śluz płodny, a w następnym bardzo mało. Chociaż jak wiesiołka nie brałam to nie raz wcale nie miałam śluzu płodnego. Więc jakiś efekt stosowania jest. A cykle mam takie jak zwykle.
    Pozdrawiam :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 10 września 2017, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung wrote:
    Czy którejś z Was po wiesiołku wyskoczył trądzik? Albo coś się zadziało z cyklem?
    Biorę wiesiołka 3 cykl i zauważyłam, że wychodzi mi może trądzik to za dużo powiedziane ale sporo małych pryszczy potem jak przestaje to jest lepiej podobno wiesiolek wyrzuca cały ten syf z organizmu i może się tak dziać co do cykli z 35 skróciły się do 30 dni teraz ale biorę Ovarin i nie wiem czy to nie zasługa tego bardziej Śluz mi się poprawił ake włosy wypadają garściami i nie mogę sobie z nimi poradzić

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2017, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę 2 cykl i w sumie chyba coś się dzieje. Śluz jest lepszy, ale bez jakiegoś wielkiego szału - jak mało piję, to jest go mało. W pierwszym cyklu zażywałam go do skoku temperatury. Robiłam także monitoring usg i okazało się, że z pęcherzyka utworzyła się torbiel i znów wróciłam do wiesiołka i nie było plamienia przed okresem. I teraz nie wiem czy to kwestia torbieli czy przyjmowania wiesiołka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ