WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Muszę się Wam pochwalić, że mimo zakręconego czasu przed świtami dostałam cudowne prezenty od mojego faceta:) pierścionek się znalazł w 1 dzień świąt - cały czas leżał pod poduszką -
NIE zaręczynowy! Po prostu taki codzienny, bo mój ukochany, który nosiłam na palcu 10 lat zgubiłam:/ Za to pod łóżkiem leżało kilka "zabawek" Jeszcze takich zabawnych świąt nie miałam -
emaj wrote:Muszę się Wam pochwalić, że mimo zakręconego czasu przed świtami dostałam cudowne prezenty od mojego faceta:) pierścionek się znalazł w 1 dzień świąt - cały czas leżał pod poduszką -
NIE zaręczynowy! Po prostu taki codzienny, bo mój ukochany, który nosiłam na palcu 10 lat zgubiłam:/ Za to pod łóżkiem leżało kilka "zabawek" Jeszcze takich zabawnych świąt nie miałam
-
A ja się witam z poświątecznym luzem w dupie i winkiem w ręku:)
Jak nigdy nie lubiłam wina tak już się chyba uzależniłam, do tego stopnia, że jak przeginam z piciem to nawet kaca nie mam następnego dnia:)
A najlepsza informacja jest taka, że dni mamy już coraz dłuuuższe! Wiosnę chcę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUcielo mi...wrrrr
Zdrówko dziewczyny!!!
Jutro wizyta u gin będziemy szukać pęcherzyka.
Znalazłam w jednej jedynej aptece zastrzyki z pregnylu czekają na mnie
Mam nadzieję że się przydadzą i przyniosą efekt:-)
Jajcory szaleją nigdy tak nie miałam ale winny jest pewnie siofor.
Starania pełna gębą tzn idziemy taktyka męża co dziennie!!! Musi się udać oczywiście oby jajko było po prawej stronie:-) -
nick nieaktualny
-
No więc tak, ostatnia miesiączka była 3.12.
Niestety na moim wykresie jest tylko jeden cykl wpisany ale ostatnie cyklu trwały: 24 dni, 26 dni, 27 dni, 23 dni, 27 dni ...
Wczoraj testowałam - negatywny, ale miesiączki nie ma nadal
https://ovufriend.pl/graph/5c378eaaac8352156362e800f9a1c029listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany