WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówiąc o testowaniu macie na myśli test ciążowy? Jeśli tak, to za bardzo nie wiem kiedy zrobić ponieważ moje cykle są nieregularne... między 23-28 dni. To kiedy mam zrobić test? Pomyślcie sobie, tak zobaczyć dwie kreski między świętami nie? Fajnie
Widzę że wino lubiciea któraś z was pali? Czy rzuciłyście przed staraniem...?
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Dzisiaj nam wyszło fajne nieporozumienie...
Mój kochany powiedział, że musi ze mną jechać do klepu, bo niektóre rzeczy muszę przymierzyć, inaczej nie kupi...tylko wcześniej rozmawialiśmy o dildoi już to sobie wyobraziłam
a jemu chodziło o pierścionek
-
Witam się dziewczyny na winnym wątku!!!
Na razie co prawda nieoficjalnie, bo jeszcze nie zaczęłam nowego cyklu. Ale... Planowo @ ma przyjść jutro, a mnie dzisiaj już przestały cycki bolec (czyli jak zawsze jeden dzień przed okresem, wszystkie objawy pms znikają). Dla mnie niestety oznacza to tylko jedno, że @ znowu przyjdzie jak w zegareczku..
Zatem wpadlam się przywitać i przy okazji zyczyc wszystkim Najwspanialszych Świąt! Niech będą spokojne, bez myślenia non stop o staraniach za to spędzone w rodzinnej atmosferze*
Aha, i proszę o wpisanie na na testowanie 22-go
PS. W ramach winnego tematu- ostatnio spróbowałam po raz pierwszy i - zakochała się w gluhweinie!!! Polecam na chłodne wieczory, zwłaszcza jeżeli jest możliwość na świeżym powietrzu♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dptHarmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ja rzuciłam palenie 3 miesiące przed staraniem o Olka, teraz niestety palę. W pracy wszystkie palą i jest jak w wojsku - kto nie pali nie ma przerwy
Dziś 20 dzień cyklu, piersi (właściwie sutki) bolą mnie od dwóch dni, wczoraj i dzisiaj pobolewał mnie brzuch. Poza tym nie jestem nerwowaa to niespotykane
Myślę że poczekam jeszcze do niedzieli, jak nie dostanę do tego dnia miesiączki to testuje, możesz wpisać mnie na 27go
a jak dostanę to robię testy owulacyjne codziennieod 1go dnia cyklu
emaj a koniec końców pierścionek wybrany?
To czekają was miłe Święta) a dildo to może pod choinkę też dostaniesz
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja z życzeniami bo mam kupę roboty.
Zdrowych spokojnych wesołych magicznych świąt Bożego Narodzenia.
Pomyślności i spełnienia marzeń a w szczególności tego jednego
I zarąbistych prezentów pod choinka
Zajrzę pod wieczór:-)
Jutro w gości lecimy:-)
Wesołych świąt! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, życzę wszystkim powodzenia !
Powiedzcie mi, czy jest już lista na luty? Bo już chętnie bym się zapisała, czekam i czekam na ten lutyPo 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc