WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówiąc o testowaniu macie na myśli test ciążowy? Jeśli tak, to za bardzo nie wiem kiedy zrobić ponieważ moje cykle są nieregularne... między 23-28 dni. To kiedy mam zrobić test? Pomyślcie sobie, tak zobaczyć dwie kreski między świętami nie? Fajnie
Widzę że wino lubicie a któraś z was pali? Czy rzuciłyście przed staraniem...?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Dzisiaj nam wyszło fajne nieporozumienie...
Mój kochany powiedział, że musi ze mną jechać do klepu, bo niektóre rzeczy muszę przymierzyć, inaczej nie kupi...tylko wcześniej rozmawialiśmy o dildo i już to sobie wyobraziłam a jemu chodziło o pierścionek -
Witam się dziewczyny na winnym wątku!!!
Na razie co prawda nieoficjalnie, bo jeszcze nie zaczęłam nowego cyklu. Ale... Planowo @ ma przyjść jutro, a mnie dzisiaj już przestały cycki bolec (czyli jak zawsze jeden dzień przed okresem, wszystkie objawy pms znikają). Dla mnie niestety oznacza to tylko jedno, że @ znowu przyjdzie jak w zegareczku..
Zatem wpadlam się przywitać i przy okazji zyczyc wszystkim Najwspanialszych Świąt! Niech będą spokojne, bez myślenia non stop o staraniach za to spędzone w rodzinnej atmosferze *
Aha, i proszę o wpisanie na na testowanie 22-go
PS. W ramach winnego tematu- ostatnio spróbowałam po raz pierwszy i - zakochała się w gluhweinie!!! Polecam na chłodne wieczory, zwłaszcza jeżeli jest możliwość na świeżym powietrzu♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ja rzuciłam palenie 3 miesiące przed staraniem o Olka, teraz niestety palę. W pracy wszystkie palą i jest jak w wojsku - kto nie pali nie ma przerwy
Dziś 20 dzień cyklu, piersi (właściwie sutki) bolą mnie od dwóch dni, wczoraj i dzisiaj pobolewał mnie brzuch. Poza tym nie jestem nerwowa a to niespotykane Myślę że poczekam jeszcze do niedzieli, jak nie dostanę do tego dnia miesiączki to testuje, możesz wpisać mnie na 27go
a jak dostanę to robię testy owulacyjne codziennie od 1go dnia cyklu
emaj a koniec końców pierścionek wybrany?
To czekają was miłe Święta ) a dildo to może pod choinkę też dostanieszlistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja z życzeniami bo mam kupę roboty.
Zdrowych spokojnych wesołych magicznych świąt Bożego Narodzenia.
Pomyślności i spełnienia marzeń a w szczególności tego jednego
I zarąbistych prezentów pod choinka
Zajrzę pod wieczór:-)
Jutro w gości lecimy:-)
Wesołych świąt! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, życzę wszystkim powodzenia !
Powiedzcie mi, czy jest już lista na luty? Bo już chętnie bym się zapisała, czekam i czekam na ten lutyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc