X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Witam jestem nowa :)
Odpowiedz

Witam jestem nowa :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Morenadenna Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam 37 lat i staram się o 4 dziecko ;) pierwsza próba nieudana :( pozdrawiam!

• Gagarek Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia i Tobie.
    Gratulacje również z 3 pociech :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morenadenna wrote:
    Hej mam 37 lat i staram się o 4 dziecko ;) pierwsza próba nieudana :( pozdrawiam!

Hej,

proponuję podłączyć się do którejś z grup ;)
    Powodzenia!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ