X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Witaminy dla kobiet i mężczyzn starających się o dziecko
Odpowiedz

Witaminy dla kobiet i mężczyzn starających się o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Janet Debiutantka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i szukam kogos kto to brał i czy mu pomógł

• moniczque Nowa

Wysłany: 4 listopada 2017, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem witaminy a- retinolu nie powinno się brać w czasie starań i ciąży, odpowiednio przed ciążą jakiś czas- ale skonsultujcie to z lekarzem. Także tranu raczej też nie ale należy zapytać ginekologa a nie na forum. Uważam, że samemu w tych ważnych okresach starań i ciąży nie powinno się brać nawet witamin tylko konsultować wszystko z ginekologiem.

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam Ovarin, a M. sam kwas foliowy, wszystko z zalecenia gina ;)

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczque wrote:
    Z tego co wiem witaminy a- retinolu nie powinno się brać w czasie starań i ciąży, odpowiednio przed ciążą jakiś czas- ale skonsultujcie to z lekarzem.
    Nie wiem jak jest z czysta witaminą A, ale pochodnych, czyli np. retinolu nie można, ma działanie teratogenne (uszkadza płód)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gdzie kupowałyście Femifertil, szukam szukam i nic... :(

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ