Witaminy dla kobiet i mężczyzn starających się o dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Isia93 wrote:Ja biorę tabletki acti globin, zawierają cynk, kwas foliowy, żelazo, wit A, wit.B6, wit.B12, wit.C
Mój narzeczony zażywa tabletki salfazin
Ja biore tylko kwas ale juz od pół roku a mój mąż teraz też zaczął łykać kwas a co dają te tabletki salfazin?Isia93 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Ja biore tylko kwas ale juz od pół roku a mój mąż teraz też zaczął łykać kwas a co dają te tabletki salfazin?
Sa dobre na wzmocnienie plemnikow, ogolnie poprawiaja plodnosc:-)Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Ja mam do odspzedania :
Selen +wit E 100 tab ( 5zl)
L- karnityne 27 tab (15zl)
Tran z witaminami A+D+E. 60 kaps (5 zl)
Kontakt na priv lub mail [email protected]Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 06:56
-
Truskaffeczka, wszystkie witaminy (suplementy diety) są bez recepty.
Z witaminek dla nas, staraczek, z tego co w aptekach: Femibion, Prenatale, FertilCare, FemiFertil, Inofolik lub Inofem z PCOS i inne.
Dla M: Fertilman, Profertil, Promen, Proxeed Plus, Androvit, Salfazin i inne.
Najlepiej porównać sobie składy i ceny. Każda witamina na co innego może pozytywnie wpływać. Gdzieś miałam rozpiskę jaka witamina na co wpływa. Jak znajdę do wkleję.agniesja lubi tę wiadomość
-
Salfazin kupilam bez recepty, kosztowal ok 25 zl za 100 tabletek wiec ok:-)
Moj mowi, ze odkad je bierze to zmniejszyla mu sie tez potliwosc:-) nie wiem jak wplynal na plemniki bonie robil badan ale jest duzo korzysnych opinii:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
1sarenka111 wrote:czy wy dziewczyny bierzecie jakieś witaminy starajc sie o dziecko, slyszalam że ważne witaminy przy staraniu się to cynk, zelazo, witamina B, e itp, brałyście lub bierzecie coś??