X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Witaminy dla starających się o dziecko
Odpowiedz

Witaminy dla starających się o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Możecie się podzielić ze mną opiniami jakie stosujecie witaminy wy i wasi partnerzy w trosce o pojawienie się maluszka w brzuszku? :-)

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • szatynka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj
    Ja z racji niedoczynności tarczycy + hashimoto mam zalecone branie witamin w których składzie nie ma jodu, więc biorę Elevit Pronatal. Dodatkowo biorę wit. C
    Natomiast mąż bierze witaminy dla mężczyzn o nazwie AndroVit Plus.

09.06.2010r. - 💙

18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze <3

07.06.2017r - 💙
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosowalam suplementy dla kobiet planujacych ciaze Vita Miner Prenatal, kwasy omega 3, kilka orzechow brazylijskich dziennie, witamina D (2000j), witamina B12, a po owulacji magnez + B6 :)

Dla mezczyzny polecam Androvit Plus, wymiennie z Salfazinem albo Fertlin Man :)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez polecam Androvit dla panow, a sama biore po radzie dietetyczki:
    witamine D, DHA i zestaw witamin dla kobiet w 1 i 2 trymestrze Baby & Me (nie wiem czy dostepne w Polsce).
    Wczesniej bralam wiesiolek do owulacji i pomogl na sluz.

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja vitaminer prenatal, magne b6 i actifolin.

MandM lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ