Wodnisty śluz plodny czy nie?
-
Jak to jest z tym wodnistym sluzem? Czy on zawsze musi byc rozciagliwy ? Zdarza sie tak, ze mam sluz o konsystencji wody dosłownie siedzę i nagle leci tak jak bym popuscila brudzac spodnie. Dzisiaj wlasnie miałam taka sytuacje i zastanawiam sie czy to sluz plodny czy moze tak wyglądają upławy ???
-
nick nieaktualnyMi się zdarza (nawet dziś). Śluz jak woda i uczucie dosłownie płynącej wody ;( czytałam, że jeśli taka woda nie ma nieprzyjemnego zapachu i jest bezbarwna to może tak być. U mnie właśnie tak jest, to nie pierwsza moja taka sytuacja.. może to i śluz płodny. Dziś o 19 mam usg to zobaczę jak tam pęcherzyki rosną..
-
Śluz wodnisty to śluz płodny2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Dziewczyny caly czs sie zastanawiam...kiedy ma się wyrażne uczucie wilgotności na zewnątrz i uczucie jakby wody odeszły tzn. ten śluz jest przezroczysty, bardzo rzadki,wodnisty i nie da się go zebrać ani rozciągnąć bo wygląda tak jakby wodą oblać bieliznę to jest to w końcu śluz wodnisty/płodny czy powód do zmartwień???
-
Fatim wrote:Ja mialam taki w 10dc a owulacje najwczesniej mam 18dc wiec nie wiem co to za sluz. W ogole za malo okreslen na sluz jest do wyboru w wykresie, nie ma uczucia wilgotno, jak bialko kurzego jaja itd
zastanawiam się właśnie czy śluz wodnisty zawsze jest oznaką dni płodnych czy na przykład moze byc wynikiem stosowania wiesiołka lub siemienia lnianego ale w dni niepłodne -