Wrocław Ginekolog
-
gosia86 wrote:Dr Dariusz Belka Luxmed swobodna i Oławska
znajomy polecam mi dr Pająka ale nie byłam bo bardzo drogi 200 zl wizyta
ps. Był już podobny temat;)
a gdzie jest podobny temat, bo przejrzałam forum i nie widziałam w wyszukiwarce na pierwszej stronie ten się pojawia.
Ja również szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu. -
nick nieaktualnyJa chodzę do dr Banacha, jest ginekologiem - naprotechnologiem. Sprawia wrażenie kompetentnego, niestety efektów leczenia nie mogę jeszcze potwierdzić bo zbyt krótko do niego chodzę. Wizyty kosztują całkiem sporo ale możesz dostać się z NFZ. Przyjmuje w Dolnośląskim Centrum Ginekologii.
W podejściu do pacjentki, rzetelność wywiadu - cudowny. Znosi moje humory i okropną dociekliwość, uśmiechnięty, spokojny.
W internecie mało opinii na jego temat, chociaż przeważają pozytywne. Nie wiem z czego wynika ta cisza w necie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem, że moja koleżanka była ostatnio u Pani Karoliny Waleśkiwicz-Ogórek. Mówiła, że była zadowolona. Po pierwszej wizycie zawsze mogę powiedzieć, czy to jest mój lekarz, czy warto jeszcze kogoś poszukać. Więc lepiej pójść do kliniki i osobiście się spotkać z lekarzem.
-
maria.marysia wrote:Wiem, że moja koleżanka była ostatnio u Pani Karoliny Waleśkiwicz-Ogórek. Mówiła, że była zadowolona. Po pierwszej wizycie zawsze mogę powiedzieć, czy to jest mój lekarz, czy warto jeszcze kogoś poszukać. Więc lepiej pójść do kliniki i osobiście się spotkać z lekarzem.
kojarzę! Jest świetnym lekarzem -
Koleżanka mówiła, że niestety z uwagi na kwarantannę gabinety są zamykane. Ona akurat leczy się w klinice Invicta, która swoim pacjentom zapewnia ciągłość leczenia. Uruchomili wizyty online. Można przez internet z lekarzem omówić wszystkie zagadnienia, zadać pytania i po prostu podtrzymywać kontakt.Badania również można robić. Wszystkie wizyty planują tak, aby jak najmniej pacjentów znajdowało się w placówce w tym samym czasie.Dobrze, że działają niektóre placówki i można być spokojnym o swoje zdrowie.
-
Dziewczyny, podejrzewam u siebie niepłodność, jednak jeszcze jestem przed wstępnymi badaniami. Proszę, polećcie mi dobrego ginegologa/lekarza od niepłodności we Wrocławiu. Bardzo zależy mi na najlepszym profesjonaliście. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc i szczerze polecenie.
-
O, ja też jestem baaardzo zadowolona z leczenia i porady, jaką dał mi doktor Bek! Dzięki niemu zaszłam w ciążę i odkryłam powód niepłodności. To fantastyczny człowiek, jeszcze lepszy lekarz. Normalnie do rany przyłóż U mnie sytuacja była dość trudna, bo od 8 lat mam zdiagnozowane PCOS, brak miesiączek, żaden lekarz nie mógł mi pomóc. Chodziłam do wielu specjalistów, miałam wcześniej in vitro za granicą. Później na jakiś czas się poddałam, zaakceptowałam to, że pewnie nie będę mieć dzieci. Później moje wyniki się jeszcze bardziej pogorszyły, trafiłam pod skrzydła Invicta i tym samym zaopiekował się mną dr Bek. Dostałam najlepsze możliwe leczenie, dofinansowanie do in vitro i teraz jestem w trzecim miesiącu ciąży! Zapisuj się do niego, koniecznie.
Patkaaa2 wrote:Hej. Ja leczyłam się w klinice Invicta i moje leczenie prowadził doktor Wiktor Bek. Mogę go jak najbardziej polecić, świetny specjalista, delikatny, uśmiechnięty i profesjonalny. Jestem pewna, że pomoże -