Wrocław Ginekolog
-
gosia86 wrote:Dr Dariusz Belka Luxmed swobodna i Oławska
znajomy polecam mi dr Pająka ale nie byłam bo bardzo drogi 200 zl wizyta
ps. Był już podobny temat;)
a gdzie jest podobny temat, bo przejrzałam forum i nie widziałam w wyszukiwarce na pierwszej stronie ten się pojawia.
Ja również szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu. -
nick nieaktualnyJa chodzę do dr Banacha, jest ginekologiem - naprotechnologiem. Sprawia wrażenie kompetentnego, niestety efektów leczenia nie mogę jeszcze potwierdzić bo zbyt krótko do niego chodzę. Wizyty kosztują całkiem sporo ale możesz dostać się z NFZ. Przyjmuje w Dolnośląskim Centrum Ginekologii.
W podejściu do pacjentki, rzetelność wywiadu - cudowny. Znosi moje humory i okropną dociekliwość, uśmiechnięty, spokojny.
W internecie mało opinii na jego temat, chociaż przeważają pozytywne. Nie wiem z czego wynika ta cisza w necie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem, że moja koleżanka była ostatnio u Pani Karoliny Waleśkiwicz-Ogórek. Mówiła, że była zadowolona. Po pierwszej wizycie zawsze mogę powiedzieć, czy to jest mój lekarz, czy warto jeszcze kogoś poszukać. Więc lepiej pójść do kliniki i osobiście się spotkać z lekarzem.
-
maria.marysia wrote:Wiem, że moja koleżanka była ostatnio u Pani Karoliny Waleśkiwicz-Ogórek. Mówiła, że była zadowolona. Po pierwszej wizycie zawsze mogę powiedzieć, czy to jest mój lekarz, czy warto jeszcze kogoś poszukać. Więc lepiej pójść do kliniki i osobiście się spotkać z lekarzem.
kojarzę! Jest świetnym lekarzem -
Koleżanka mówiła, że niestety z uwagi na kwarantannę gabinety są zamykane. Ona akurat leczy się w klinice Invicta, która swoim pacjentom zapewnia ciągłość leczenia. Uruchomili wizyty online. Można przez internet z lekarzem omówić wszystkie zagadnienia, zadać pytania i po prostu podtrzymywać kontakt.Badania również można robić. Wszystkie wizyty planują tak, aby jak najmniej pacjentów znajdowało się w placówce w tym samym czasie.Dobrze, że działają niektóre placówki i można być spokojnym o swoje zdrowie.
-