Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Impresja wrote:Cytryna, to razem będziemy świętować
Do koszyka kilka rodzajów wina i inne trunki - symbole wszelkiej pomyślnościpo czterdziestu dniach abstynencji nie musi być nawet duży bo mnie szybko zetnie
Impresja lubi tę wiadomość
-
Impresja wrote:Cytryna, to razem będziemy świętować
Do koszyka kilka rodzajów wina i inne trunki - symbole wszelkiej pomyślnościemilanka wrote:Hejkawpadłam na chwilę w przerwie między bigosem a galaretą
mam 5 dni wolnego - szaleństwo. Na Islandii święta trwają od czwartku do poniedziałku ...
Widzę że mamy wątkowego Trola? jeszcze nie zagłębiłam się w genezę powstania alee jest dreszczyk emocji ;] -
Jeden tv w domu i musze ogladać mecz,nawet lubię ale akurat nie dziś,dobrze ze mam neta.
Ps.Ogladam wczoraj serial schodzi/umiera bohater ,moj syn ,mamo tak to jest jak sie nażresz apap noc w dzień...ojejku, odrobinacheci, myshka84, kattalinna, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:ja dziś kablówkę zamówiłam, jak zadziała, będzie full programów, u mnie lecą głównie o gotowaniu.
Teraz np top-chef na polsacie
Mój mąż namiętne ściąga filmy, więc mam ich pod dostatkiem kablówka mi zbędna, choć mamy tam jakiś podstawowy pakiet i zazwyczaj leci Polsat, lub TVN. No, a z filmami problem taki, że zazwyczaj puszczamy sobie coś w łóżku no i ja zasne, a on ogląda. Potem jak mam w końcu chęć oglądać w weekend to on już wszystko widział.