X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczku tez mam takie znajome na fb... Rok temu wstawila zdjecie ze slubu. I dopiero teraz kilka dni temu zdjecie malenstwa. Ale maluszek na kazdym zdjeciu jest u rodzicow na rekach. I nikt nie jest nagi (bo teraz to taka moda ze dzieci nagie, rodzic nagi i cykamy fotke). Nie miala zadnych usg, zdjec brzucha, adnotacji typu "dzis rzygalam tylko 3 razy" (a takie tez widzialam na fb jako wydarzenie z zycia).

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na fb mam kilka zdjęć samej Hani ale to są raczej zdjęcia w stylu tego, które mam w awatarze tutaj. A co do nagich zdjęć to Hania ma tylko 3 i to takie, że pipki nie widać. W kąpieli i nie odwazylabym się nawet w zamkniętej grupie na fb wrzucić bo to już chore ;/

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na fb wrzucilam tylko zdjecie ze szpitala. Konkretnie zdjecie raczki z nazwiskiem Mlodej. A znajomych mam niecalych 100 z czego wiekszosc to najblizsza rodzina.

Co prawda wczesniej mialam zdjecie brzucha wrzucone, znaczy zdjecie moje pierwsze z G odkad jestesmy razem i to ze swiat zdjecie wiec wiekszosc sie o ciazy wtedy dowiedziala.

• olencja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    A jeszcze odnośnie staników. Miała dwa fajne do karmienia. Ostatnio je odkopalam przymierzylam. I chyba wywalilam:/. Zamiast dac je do prania to dalam je na kupke do wywalenia. Noc tylko Glową w ścianę:/.

Mi jeszcze czasem pasują z esotiqa pasują. Zwlasza jak robią promocje ze 150 na 40 ;)
    baronowa zachowujesz sie jakbys miala mozg w cionrzy:D

u5cvp2.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    Morwa dodawała pikczersa z dzieckiem w głowie zamiast mózgu, już wiemy kto to był ;)

A ja wczoraj w końcu doczekałam się hamerykanskiego haluksiarza!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 12:27

olencja, Blondik lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    teraz to i tak pikuś.
    W poprzedniej potrafiłam sparzać rzeczy wrzątkiem trzymając je w rękach :D
    także, jakoś przeboleję, te 150 zł. grunt że sobie krzywdy nie robię :D

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:

Mi jeszcze czasem pasują z esotiqa pasują. Zwlasza jak robią promocje ze 150 na 40 ;)
    Ja też lecę na estique. Wygrzebuję sobie z kosza w cenie trzydzieści plus <3.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 13:36

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na fb miałam ostatnio fotorelacje z porodu znajomych, a raczej nie moich znajomych, tylko moja koleżanka polubiła ich publiczne posty - "ostatnie ktg" goły ogromny brzuch z brązowym spojeniem lonowym, wszystko prawie na wierzchu, popodlaczana i czeka z mężem na poród. Potem fota dziecka ledwo co wyjętego, bo od ktg do foty dziecka minęło kilkadziesiąt minut. No obrzydliwe.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam durny sen :/ niewiadomo jak mnie zetnie w ciągu dnia to nie zasnę, nie ma bata.
    Śniła mi się impreza. Jestem piękną dziewczyną, ale za bardzo do siebie nie jestem podobna, ale pal licho. Pływam nago w basenie z drugą sobie podobną. Wszystko pięknie ładnie, ale mi coś przestaje się podobać. Zmieniamy lokum, moja towarzyszka jest już nieźle wstawiona. Ja w drodze do nowego lokum zauważam samochód i mówię do niej "patrz ojciec! idę mu naściemniać , może uda się wyłudzić trochę pieniędzy" ,ona bezwładnie kiwa głową. Ja biegnę ile sił w nogach przed siebie i płacząc błagam o przebaczenie , dobiegam do samochodu i co widzę ? Mojego męża w opłakanym stanie , zarośnięty, brudny i zionie od niego alkoholem. Po dłuższej rozmowie zgadza się abym została z nim , ale zaznacza ,że mej siostry nie chce widzieć na oczy. Okazało się w tym śnie ,że byłam własną córką! A potem widziałam lodowe półki skalne ,które coraz bardziej się zwężały i wszędzie jakieś napisy, typy: "niewielki błąd może kosztować tak wiele".

Poważnie zaczynam zastanawiać się nad macierzyństwem ;) haha taka wizja przyszłości mnie przeraża :p

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biustonosze. dobre. drogie. kupiłam wczoraj dwa, zaszalałam z majtkami do kompletu :)
    bałam się pokazać paragon mężowi. 398zł poszło..

ale dziś jak mnie szef zobaczył, to tak patrzył, zerkał.. "ładną ma pani bluzkę".
    nieprawda, zwyczajna, zmechacona. ale za to biustonosz jaki!
    działa. :)

długo chodziłam bez albo w starym zniszczonym bylejakim.
    cieszę się :)

Morwa, kattalinna, Maczek, olencja, WiedźmaMaKota, Emma80, Vesper, pepsunieczka, odrobinacheci, aleala, Blondik lubią tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, że ty się nie boisz zasypiać to się dziwię

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Morwa, że ty się nie boisz zasypiać to się dziwię
    Nie boję się zasypiać w nocy bo wtedy normalnie się wyśpię, ale w dzień przez to ,że jest jasno mój mózg wymyśla głupie sny , przez co budzę się bardziej zmęczona niż się kładłam ;)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa nie wiem co bierzesz, ale odstaw to! Przy ostrym koszmarze można się dusić. Dlatego człwoiek budząc się łapie łapczywy oddech... ja tak mam czasami...

olencja lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • olencja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    teraz to i tak pikuś.
    W poprzedniej potrafiłam sparzać rzeczy wrzątkiem trzymając je w rękach :D
    także, jakoś przeboleję, te 150 zł. grunt że sobie krzywdy nie robię :D
    czyli to prawda ze dziecko uciska na mozg:D

u5cvp2.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jerzu Morwa:D gdzie się zaopatrujesz w leki?:D

u5cvp2.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja, miałaś trzymać tego przychlasta za oceanem...

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a myslalas o opasce na dzien? Żeby sie zdrzemnac? Wtedy byloby ciemniej.

• olencja Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś przychlaście cie o cos pytal?

u5cvp2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Morwa a myslalas o opasce na dzien? Żeby sie zdrzemnac? Wtedy byloby ciemniej.
    Ja śpię tylko w opasce na oczy, ale w dzień i tak bokami światło się dostaje ;)

Teściowa przyjechała przywieźć mi jajka i mówi ,że jak przechodziła obok przystanku autobusowego to usłyszała rozmowę dwóch dziewczyn, a o to ona :

-robiłaś dzisiaj kupę ? Nie? To zaznacz zaparcia , doliczyć Ci punkty.
    -już zaznaczyłam i coś ciągle mało tych punktów. Do bani.

Hahah teściowa się mnie pyta co to za głupie gry wymyślają teraz dla tej młodzieży ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 15:01

kattalinna, Vesper, pepsunieczka, odrobinacheci, Maczek, myshka84, ojejku, Emma80, Blondik lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa jak wuj to o nasze ovu chodzi. Zaraz Ci wyskoczy ktoraz ovufriendka ze tesciowa prywatne rozmowy podsluchuje

‹‹ 1843 1844 1845 1846 1847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ