Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Kutas, pytong czy pędzelek??? toż to teraz nie będę mogła się zdecydować!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
saxatilia wrote:Moj men ma pedzel malarski. Szeroki i duzy do malowania scian.
A widywalam pedzelki takie artystyczne ...do obrazkow albo na ozdobe...sika na nie ?
Edit: jak byłam mała zawsze chciałam mieć pędzelek jak chłopcy właśnie do malowania ścian moczemtakie obrazy już miałam wymyślone, na piasku to nie to samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:00
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Morwa wpisz sobie w necie lejek do sikania dla.kobiet
Edit : co do imprez to jutro mam właśnie takową na rozpoczęcie magicznego wrześniaznajomi zjechali do Polszy, trza to wykorzystać :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:08
-
lauda. wrote:Moderator tako rzecze: KUTAS /za SJP/ dawniej: ozdoba z nici, wełny, jedwabiu itp., kształtem podobna do pędzla
ciekawa bylam kogo wezma
powodzonka na nowym stanowisku -
Ania_84 wrote:Gratuluje
ciekawa bylam kogo wezma
powodzonka na nowym stanowisku
A dajże spokójSię zobaczy co to będzie. Może od teraz wONteczki głupawe nie będą się lęgły jak szalone i nie będzie co robić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:21
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
z tego co zrozumialam to bedziemy we dwie.. pytali sie mnie czy na pewno chce zrezygowac napisalam ze poki co chcialam troche odpoczac ,wiec i ze moze przydala by sie jeszcze jedna moderatorka ktora bedzie mogla spojrzec obiektywnie na wszytsko kiedy ja niebede mogla..a dwa nie ogarnialam codziennego sprawdzania
nie wiem jk dlugo bedzie nas dwie ..ale poki co jestesmyVesper, Morwa, Baronowa_83, Blondik, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Codzienne sprawdzanie, tzn. że czytasz wszystkie wątki i "moderujesz" chujki i inne cipki?
Mam nadzieję, że reagujesz tylko na zgłoszenia od innych użytkowniczek i ew. szum o gównoburzy gdzieś, co już teraz wiem jest "wprowadzaniem nieprzyjemnej atmosfery"Ania_84, Morwa lubią tę wiadomość
-
nie no codziennie nie siedze jak misie cos rzuci ostro w oczy
i handel lekami ..gównoburze powduja duza ilosc zgloszen
bardziej teraz siedzialam i przenosilam watki te stare.. nowe ktoe sie powtarzaja albo ktore maja 1 wpis to daje odo usuniecia
lauda., Morwa lubią tę wiadomość
-
ale gównoburze podrzucajcie do poczytania
ja tylko kilka wątków śledzę i tyyyyle mnie omija
Vesper, Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Właśnie miałam napisać, że jedyny plus jest taki, że będę na bieżąco informowana o gównoburzach. Nic teraz nie umknie memu czujnemu oku...
<klaszcze z radości> <moje życie teraz ma sens> <czuje się jak szczęściara>
Morwa, Vesper, Ania_84, Maczek, Blondik lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Właśnie miałam napisać, że jedyny plus jest taki, że będę na bieżąco informowana o gównoburzach. Nic teraz nie umknie memu czujnemu oku...
<klaszcze z radości> <moje życie teraz ma sens> <czuje się jak szczęściara>
Vesper lubi tę wiadomość