Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu jest napisane:
http://rozanski.li/?p=3252
Małe dawki niepokalanka pobudzają uwalnianie prolaktyny! Tylko duże dawki niepokalanka hamują uwalnianie prolaktyny! Stąd wynikają sprzeczne informacje literaturowe i różne efekty u pacjentów.
czy mogę go stosować, jeśli nie wiem, jaką mam prolaktynę? jeśli tak, to jak?staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Maczek wrote:Ja biorę niepokalanek od kilku miesięcy, cukier odstawiony, glutenu jem mało.
Nie ma jednej recepty dla każdegostaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Jestem z panem kotem w domu. Wygląda strasznie aż mi się płakać chcę ( wenflon w przedniej łapce, osikany , zakrwawiona tylna łapka i "pijany" po głupim jasiu). Nerki i wątrobę ma zdrową, część wyników ma być na jutro dopiero. Miał robiony tez test na HIV czy tam na FIV - wyszedł ujemnie. Dostałam maść do podania na odkłaczenie (mam podać około 22 ). Pani powiedziała ,że jej zdaniem to ,to jest tu problemem bo się zaczopował i przez to nie je , nie pije i nie robi kupy . Jutro idziemy po drugą kroplówkach dla Pana kota i pokazać jego stan. Dostał tez jakiś antybiotyk. Po powrocie do domu zwymiotował uwaga słomą! Miała długość około 10 cm. Musiał się jej najeść u teściów. Mam nadzieje ,ze większość przeżyć za nim i już teraz będzie tylko lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 19:30
-
Morwa wrote:Jestem z panem kotem w domu. Wygląda strasznie aż mi się płakać chcę ( wenflon w przedniej łapce, osikany , zakrwawiona tylna łapka i "pijany" po głupim jasiu). Nerki i wątrobę ma zdrową, część wyników ma być na jutro dopiero. Miał robiony tez test na HIV czy tam na FIV - wyszedł ujemnie. Dostałam maść do podania na odkłaczenie (mam podać około 22 ). Pani powiedziała ,że jej zdaniem to ,to jest tu problemem bo się zaczopował i przez to nie je , nie pije i nie robi kupy . Jutro idziemy po drugą kroplówkach dla Pana kota i pokazać jego stan. Dostał tez jakiś antybiotyk. Po powrocie do domu zwymiotował uwaga słomą! Miała długość około 10 cm. Musiał się jej najeść u teściów. Mam nadzieje ,ze większość przeżyć za nim i już teraz będzie tylko lepiej.
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Jak się odkłaczy to kup taką karmę Fibre Response Royal Canina. Ja nie daję pasty odkłaczającej, tylko całą sobotę Pan Kot je Fibre, w pozostałe dni tygodnia- swoją stałą karmę. W niedzielę i poniedziałek po Fibre wali włochate kupy, niektóre jak sznury korali, serio... Polecam. Nie zatkał się nam od 4 lat, a wcześniej zakłaczał się regularnie.
myślę ,że to jest przyczyna bo jak poszła w ruch ta słoma to drugie co zwymiotował to właśnie kłaki
dzielny chłop !
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Niepokalanek rządzi, Blacimir też był niepokalankowy
Prysznicław też
to był chyba początek mojej przygody z Vitexem.
Beta 39,31, pękam z dumy!Morwa, Vesper, saxatilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:kutas...
Jest to także określenie odnoszące się do współczesnych frędzli i pomponów.
także nic brzydkiego
lauda., Vesper, Morwa, Blondik, myshka84 lubią tę wiadomość