Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Saxa, no to poczytaj to:
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/cienkie-endometrium,18.html
Pamiętam, że alko nie tykasz, ale są inne wspomagacze. Może wiesiołka spróbuj? -
Katarzyna, na pażdziernikowych szczęściach dziewczyny pisały, ze sa jakies cwiczenia (ruchy biodrami i cos tam jeszcze), które pomogły im i dzieciaczki odwróciły sie głową w dół...nie wiem ile wtym prawdy, ale może warto spróbować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 16:32
-
nick nieaktualny
-
Hej, kochane wiedźmy!
Ale się podziało! Gdzie ja byłam, jak mnie nie było!
Baronowa, przyczajam się z nieśmiałymi gratulacjami (kciuki aż bolą od ściskania! no, i też chcę ten namiar na klinikę), a przede wszystkim życzę, żeby dobrze było aż do porodu i potem!
@Zwei, Krzesłaaaw! Krzesławww! Krzeeeeesłaaaawww!
Morwa! Dobrze, że Pan Kot zaczął coś jeść i że nie ma gorączki ani objawów otrzewnych! Niech się dzielnie trzyma!
Emi, ale gźiby piękne! takich widoków mi brakuje
Lauda na prezydentaaaaa! (forumowego, oszywiście)
Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej, Basik! SN życzę!
Witamy Pana Jakupa, Maczku
Saxa, to jak nie wino, to migdały, no i luz w dupie, chociaż wiem, że czasem żal dupę ściska(a tak z innej bajki, też uwielbiam Miszcza i Małgorzatę. Z M. gadamy czasem Bułhakowem do siebie. Na to topie jest: "Przyznaj się, Mogarycz! Będziesz krócej siedział!")
A ja zdobyłam nowe umiejętności harcerskie:
- bezpiecznie rozpakowywanie paczek z wrażliwą zawartością (czyt.przyszedł termometr!)
- kąpanie sześciomiesięcznego przedstawiciela rasy ludzkiej bez zawału serca
- usypianie dwuletniego przedstawiciela tegoż samego gatunku bez powikłań laryngologicznych u zdobywczyni sprawności
no. fajnie, że jesteście!lauda., Blondik, Basik122, Maczek lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Babka w labie rozryła mi żyłę! Wbiła mi taki wężyk z motylkiem do pobierania do końca igły, wcisnęła mi plastik pod skórę! Zdycham w bólu. Jeśli w pobliżu jest jakiś nerw, to pewnie go trafiła, bo mam mrowienie jakbym przedramię w mrowisko włożyła. A to wszystko za jedyne 40zł!!!! <rzucającakurwami>
-
lauda. wrote:A u nas na topie jest cytat z serialu, kiedy Korowiow proponuje Nikanorowi Iwanyczowi:
"Nooo zakąsim? Bez ceremoniii, zakąsim!"
A i tak:
„To się nie zdarza, żeby cokolwiek było tak, jak już było.”staramy się od września 2015
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Babka w labie rozryła mi żyłę! Wbiła mi taki wężyk z motylkiem do pobierania do końca igły, wcisnęła mi plastik pod skórę! Zdycham w bólu. Jeśli w pobliżu jest jakiś nerw, to pewnie go trafiła, bo mam mrowienie jakbym przedramię w mrowisko włożyła. A to wszystko za jedyne 40zł!!!! <rzucającakurwami>
Przepłaciłaś, zwei
wiesz, to w ramach przygotowań na ból okołoporodowystaramy się od września 2015
-
nick nieaktualny
-
a masz to gdzies napisane? moze 2cm, niemozliwe, ze przy takim endo lekarz ci nic nie przepisał, nie zlecił, może zadaj pytanie ekspertowi na forum w strefie eksperta, ciekawe co doradzi.
wiesiołek jest na endometrium? ja myslałam, że na sluzWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 16:58
-
saxatilia wrote:Jestem w16 dc i endo ma 2 mm,jak nie watpic?
nawet nie powiedziala z czego to wynika i co z tym robic
W zeszłym cyklu miałam 4 mm w 20 którymś dniu cyklu.
Teraz się z tym winem przylozylam to bylo 18 czyli juz super.
Jesli nie pijesz z jakiegoś ważne powodu to warto soe nad tym zastanowić i potraktować jak lek.
PS: Jakby co to olej pytanie i nie odpowiadaj -
saxatilia wrote:Jestem w16 dc i endo ma 2 mm,jak nie watpic?
nawet nie powiedziala z czego to wynika i co z tym robic -
Saxa jaki bezowulacyjny ? Pogielo ją? Będziesz miała późniejsza owu około 20 dc i wszystko będzie gites majonez , zrozumiano? Do tego czasu ma czas endo urosnąć nawet do 1 cm, a to juz wystarczy. Pęcherzyk powinien mieć wtedy około 18-20 mm czyli git i wszystko się zgadza. Nie poddawaj się a będziesz za jakiś czas cieszyć się jak Baronowa. Nie każda z nas ma książkowy cykl i nie każda ma owu w 14dc. Ty jesteś po poronieniu , więc różnie to u Ciebie może być , być może cykl Ci się wydłuży po tym wszystkim , mi np się skrócił bo zanim zaczęłam chorować miałam regularny cykl , co 31 dni Ridżu. Potem musiałam czekać na Ridża nawet 67 dni a teraz jest już git.
-
nick nieaktualnyNa pewno 2 mm
Alko nie pije bo duzo moich znajomych ma problem,moja matka pila,ja problemu nie mam,ale nie pije dla zasady bo nie znosze sie czuc pijana a uwierzcie,ze po lampce jestem na haju,boli mnie glowa i rzygam...
Zaraz kumpela popatrzy do kartoteki jakie mialam wczesniej.
Pojde do innego gina.zobaczymy,ale sam fakt ze nie chcieli mnie lyzeczkowac swiadczy CHYBA o tym,ze bylo za cienkie nie? moze przez to bylo poronienie.
Powiedziala mi ze jak zajde to moge spokojnie brac duphaston bo nie zaszkodzi -
Zdecydowanie, zmiana gina, saxa!
dobry gin, wiedząc o Twoich staraniach powinien - jak dziewczyny - albo uspokoić mówiąc, że jeszcze nie było ovu, więc endo ma czas, albo zaproponować rozwiązanie...
Niestety, sporo ginów na zlewkę na nas, więc trzeba wziąć sprawy we własne ręce. A ja w Ciebie wierzę, nie peniaj!staramy się od września 2015
-
nick nieaktualny