Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saxa, ja Ci dwóch kresek życzyć nie będę, bo kreski jak faceci- pojawiają się i znikają
Porodu lekkiego mogę Ci życzyć co najwyżej
Baronowa, mam nadzieję, że chabeta wyjdzie obiecująca, pogratuluję Ci jak zobaczysz serduszko, ok?
Aleeeeee, ja na betę po pracy, chciałabym mieć taki ładny spadek jak Ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 12:07
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Basik jak widzisz, każda z Nas jest na trochę innym etapie ciąży i prawie każdą boli. Trzymam się tego, że gdyby miało się spojenie rozchodzić to byłby mega ból, a nie tylko średnio mocny, jeszcze bardziej uciążliwy i dokuczliwy.
Zobaczymy co w środę gin powie, pewnie martwię się na zapas ale która ciężarna się nie martwi. Wolę się trochę pomartwić na zapas niż naprawdę mieć takie problemy -
Zwei zycze Ci juz absolutnie nie ciorzowej chabety! I obie bieremy sie za robote potomkow co produkuja hormony ksiazkowo!
-
Każdy objaw niezgodny z normą czy jesteśmy w ciąży czy nie może być powodem zmartwień.
- Złe wyniki przy próbie zajścia
- Dobre wyniki przy próbie zajścia, ale brak efektów
- Negatywny sikaniec
- Pozytywny sikaniec
- Za szybko rosnąca beta
- Za wolno rosnąca beta
- Za wolno spadająca beta
- w ciąży chyba wszystko od wagi (za mało za dużo kg), badania, prenatalne, płyn owodniowy (za dużo, za mało), za mała głowa, za duży brzuch, bolą cycki, nie bolą cycki i milion innych
Stres jest nieodłącznym elementem, więc LUZ W DUPIE I DO PRZODU!!! -
nick nieaktualny
-
Endo, ew obecnosc alexis, co moze wspomóc, generalnie to powiedz ze chcesz byc w ciazy i ze chcesz zestaw rad/skierowan /recept ktore pomoga!
powodzenia!
-
Eva, taaaak
ryż na mleku go przekonał.
Właśnie mam chwilę przerwy od biegania, potem muszę jeszcze poleciec.
Nie wiem, czy laryngolog mnie przepuścił, bo stwierdził, że wszystko mam chore, ale coś tam podbił i nic nie mówił, czy zdałam, czy mam się wypchacogółem dziwny był...
-
Uwaga uwaga beta 15:D. Takze laski kciuki bo na dwoje babka wróżyła
saxatilia, Blondik, Morwa, Basik122, Vesper, Emma80, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eva82 wrote:Baronowa tak tfu tfu tfu nie zapeszając to daj mi namiary do tej poradni leczenia niepłodności
Są bardzo skuteczni
-
Po co ucierasz? Ja kroję na drobne kawałki i sruuu je blenderem.
Baronowa, trzymam kciuki za przyrost.
Edit: Kasia, nie prowokuj...Kutas to nie przekleństwo jeno ozdoba szlacheckiego pasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 14:26
Blondik, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość