Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa ale jaja, niby bezowulacyjny a 2 krechy. Teraz czekamy z niecierpliwością na chabetę
Ja byłam już na badaniach, 3 dc to trzeba było to wykorzystaćZobaczymy jak mi po bromku prolaktyna spada.
Było dopiero po 8 a już taka duchota na zewnątrz. Nigdzie dziś nie wychodzę -
Sama jesteś cień cienia
Z moich doświadczeń z facelle obstawiam betę 25
Jestem załamana. Mam kolejny wynik z soboty. Witamina D3 na poziomie 29,5. Przy normach 30-80. Laski, ja od roku prawie jadłam codziennie witaminę w ilości 5000j, podczas gdy zalecenia nie przewidują więcej niż 1000j dziennie. We wrześniu albo październiku miałam wynik 27 albo 29. Dramat ;( Suplementacja nic nie pomogła, nienawidzę swojego hashi, nic mi się nie przyswaja, mam niedobory na każdej linii... -
Maczek wrote:No i masz swój cykl bezowulacyjny i rzekomą niepłodność, panikaro
Kciuki trzymam mocno! -
zwei_kresken wrote:Sama jesteś cień cienia
Z moich doświadczeń z facelle obstawiam betę 25
Jestem załamana. Mam kolejny wynik z soboty. Witamina D3 na poziomie 29,5. Przy normach 30-80. Laski, ja od roku prawie jadłam codziennie witaminę w ilości 5000j, podczas gdy zalecenia nie przewidują więcej niż 1000j dziennie. We wrześniu albo październiku miałam wynik 27 albo 29. Dramat ;( Suplementacja nic nie pomogła, nienawidzę swojego hashi, nic mi się nie przyswaja, mam niedobory na każdej linii...
Zwei a w szczykawach? Pytalas lekarza o taka opcje? Moze podane prosto do krwi przyniesie efekt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:36
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Baronowa jajo się przerazilo kliniki
Kiedy wyniki?
-
saxatilia wrote:Baronowa a mialas sikac 6
I kiedy ja mam szczac na patola??? -
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Baronowa a mialas sikac 6
I kiedy ja mam szczac na patola???ciri22, Yousee, Vesper lubią tę wiadomość
-
Wow, Baronowa!
Trzymam kciuki za betę!
Ja obstawiam wynik ok. 30.
Bardzo dziękujemy za Twoje zgłoszenia wpisów na forum, które łamią zasady regulaminu! W związku z Twoją dużą aktywnością, chcielibyśmy Ci zaproponować funkcję moderatora na forum OvuFriend. Konkretnie chodzi o dział "Dla starających się".
Jako moderatorka otrzymasz od nas dostęp do naszego panelu administracyjnego, który umożliwi Ci moderowanie forum m.in. funkcję przenoszenia wątków do odpowiednich działów, funkcję kasowania powielonych wątków, możliwość edytowania odpowiedzi, które zawierają wulgaryzmy itd. Twój profil zostanie otagowany jako "moderator".
Do Twoich zadań będzie należało przede wszystkim czuwanie nad porządkiem i przyjazną atmosferą w naszym serwisie: czyli usuwanie / edycja postów, które w jakikolwiek sposób łamią regulamin OvuFriend (wulgaryzmy, reklama, handel itd.), przenoszenie wątków do odpowiednich działów oraz zgłaszanie nam sugestii dotyczących funkcjonowania forum.
Jako moderatorka otrzymasz od nas wolny dostęp do wszystkich funkcjonalności OvuFriend i BellyBestFriend oraz damy Ci możliwość skorzystania z doboru diety i koktajli wspierających płodność.
Uprzejmie prosimy o potwierdzenie, czy chciałabyś dołączyć do grona moderatorów OvuFriend. Po otrzymaniu od Ciebie potwierdzenia, uruchomimy dla Ciebie panel administracyjny, prześlemy Ci wskazówki na co zwracać uwagę oraz dla przypomnienia prześlemy Ci regulamin zasad OvuFriend.
Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend"
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do was Wiedźmy może któraś coś będzie wiedzieć na ten temat. Chodzi o to że boli mnie krocze głównie jak chodzę czy próbuję wstać. W pierwszej ciąży tego nie miałam a teraz bardzo ten ból mi dokucza nie wiem czy mam się czym przejmować i zawracać ginowi tym głowę. Może któraś z was coś słyszała na ten temat, nie chcę czytać wujka googla bo się pewnie przestraszę i zacznę panikować.
-
Basia, jest taki wątek na fiolecie - nie czytałam, ale może coś znajdziesz.
https://bellybestfriend.pl/forum/iii-trymestr/bol-krocza-w-35-tyg-ciazy,5240.htmlBasik122 lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Mam pytanie do was Wiedźmy może któraś coś będzie wiedzieć na ten temat. Chodzi o to że boli mnie krocze głównie jak chodzę czy próbuję wstać. W pierwszej ciąży tego nie miałam a teraz bardzo ten ból mi dokucza nie wiem czy mam się czym przejmować i zawracać ginowi tym głowę. Może któraś z was coś słyszała na ten temat, nie chcę czytać wujka googla bo się pewnie przestraszę i zacznę panikować.
Albo po prostu dzidź ci coś uciska