Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:Dzięki dziewczyny za pomoc, ale liczę na to, że na recepcie będzie 30 sztuk na cały miesiąc od razu
Więc kilka sztuk na kilka dni mnie nie urządzi za bardzo, a jedną receptą nie obskoczę kilku aptek. Pogadam z ginem o innym leku o takim samym działaniu, jak mi radzi pewna wątkowa farmaceutka :*
-
Ahahahaha, LAUDA, to można robić dopiski?
Kcem być modem!
A jak już się chwalicie zasobami Waszych lokalnych aptek, to może Wasze lokalne apteki mają jakiś specyfik na Codzienne Napieranie Jajnika O 16:30??? Znowu mi to zrobił! Zgięłam się w pół na poczcie. Jak w zegarku! Może to bomba z minutnikiem??? A może to moja ciążowa torbiel? Gin bez oczków napisał mi, że nie musimy się widzieć, w kwestii torbieli, jak beta leci. No raczej że się nie musimy widzieć, jeśli jest bez oczków...lauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
jakoś nazbieramy te strzykawki dla Zwei.
nie zostaniesz bez podtrzymania dla.. właśnie, dla kogo tym razem?
ps. na CNJO16:30 jeszcze nie ma specyfiku, ale napisz do Aflofarmu, oni na wszystko coś wymyśląWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 17:56
zwei_kresken, Vesper lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Lauda, masz sokole oko
cztery bliskie osoby niezależnie stwierdziły, że opadł mi brzuch, a to niby przedporodowy objaw.
muszę sie przygotowac psychicznie, że mała może wyskoczyc przed czasem..niech jeszcze trochę posiedzi...
Katarzyna, sukienka piękna, ale myślę, że przy moim brzucholu, to taka sukienka nieciążowa za mocno uniesie się z przodu i bede smiesznie wyglądaćVesper lubi tę wiadomość
-
myshka84 wrote:jakoś nazbieramy te strzykawki dla Zwei.
nie zostaniesz bez podtrzymania dla.. właśnie, dla kogo tym razem?
ps. na CNJO16:30 jeszcze nie ma specyfiku, ale napisz do Aflofarmu, oni na wszystko coś wymyślą
Spotykam się czasem ze znajomym przyszłym farmaceutą i kręcimy bekę z AflofarmuOd jakiegoś Czasu słuchamy w pracy radia i tam są reklamy suplementów na wszystko!!!
Vesper, myshka84 lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Ahahahahahaaaa
SE ZOBACZCIE NA str. 951!!! (Jeden z wpisów Ali).
P.S. Bozia czuwa!
Ale Zwei Alę zacytowała. Bozia się zagapiła.lauda., Vesper, zwei_kresken, aleala, myshka84 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Blondik wrote:beka beką, ale wszystkie łykamy suplementy
. Jest kwasica metaboliczna, a na nią nie zadziała źaden suplement, jedzenie ani picie. A już najlepszy jest suplement na kaszel palacza. Najpierw w reklamie jest ostrzeżenie- że kaszel palacza jest niebezpieczny. Nosz kurde! To palenie jest niebezpieczne, nie kaszel, na boguf słowiańskich! Nie chcesz kaszleć? Nie pal!
Nasz niepokalanek, witamina D3 i magnez to przy tym pikuśBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe zrobiłam owulacyjny z apteki nie z allegro. I pozytywny wyszedl. Tylko zdjecia nie umiem przez telefon wgrac http://www.fotosik.pl/zdjecie/e67cd6534dd0a270
Ta kreska blizej zielonego to kontrolna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:05
Vesper, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Hehe zrobiłam owulacyjny z apteki nie z allegro. I pozytywny wyszedl. Tylko zdjecia nie umiem przez telefon wgrac http://www.fotosik.pl/zdjecie/e67cd6534dd0a270
Ta kreska blizej zielonego to kontrolna -
nick nieaktualny