Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdziele.. Organizm mi poswirowal.. Rano jeszcze plamilam a teraz bagno takie jak przy najlepszych wizytach alexis
-
nick nieaktualny
-
wszystko wszystkim, ale Aflofarm sam wymysla problemy na ktore znajduje rozwiazania. typowe tworzenie rynku, jak chocby przy zespole niespokojnych nog czy jak wspomniala Zwei zakwaszeniu organizmu.
nie wspominajac o tym, ze potrafia sprzedawac te sama tabletke w dwoch roznych opakowaniach i roznych cenach na dwie przypadlosci - diosmina 1000mg vel diohespan max na zylaki oraz diosmina 1000mg vel procto hemolan comfort na hemoroidy. tabletka na listku jest identyczna. ale nie wytlumaczysz nikomu, ze to to samo - przeciez tu nie jest napisane ze na zylaki, tylko ze na hemoroidy..
ech.
Saxa, gratuluje cichej Alexisdzialaj, zeby sie nie zmarnowala
jade na ognisko na dzialke. przywiezc Wam kielbaski?Blondik lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
Hejo, ciężki tydzień mam więc tylko zaglądam i nie mam czasu pisać. Jutro jadę po wynik rezonansu. Eh już czasu nie cofnę. Jeśli jest źle muszę spiąć poślady i to poprawić.
Takie mam nerwy że aż pizzę zjadłam i tydzień bez glutenu poszedł się bujać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:10
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Przepis plis! Na wszystko co robicie bez glutenu. Muszę mieć inspiracje
A nie mam czasu kopać w internetach."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
zwei_kresken wrote:Podobno sytuacja dotyczy całego kraju, moje wtyki pytały w dolnośląskim i Poznaniu i dupa. Trzeba zamawiać i dużo się modlić...
Ja kupiłam w Katowicach bez problemu dwa tygodnie temu, 2 op. Apteki przy klinikach na ogół mają zapasya może Fragmin w zamian mógłby być tez? Z nim nie ma problemu. U mnie lekarz tak wypisuje najczęściej, ja dostałam clexane, bo po Fragminie miałam odczyn alergiczny na brzuchu i grymasilam.
-
Yousee wrote:Hejo, ciężki tydzień mam więc tylko zaglądam i nie mam czasu pisać. Jutro jadę po wynik rezonansu. Eh już czasu nie cofnę. Jeśli jest źle muszę spiąć poślady i to poprawić.
Takie mam nerwy że aż pizzę zjadłam i tydzień bez glutenu poszedł się bujać
no to dobrego wyniku, Yousee! i szybkiej rekonwalescencji!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Yousee wrote:Przepis plis! Na wszystko co robicie bez glutenu. Muszę mieć inspiracje
A nie mam czasu kopać w internetach.
Proszę
http://www.kwestiasmaku.com/blog-kulinarny/category/bezglutenowe
Ja robiłam te tylko w wersji bezglutenowej i bez cukru:
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/puszyste-placki-jogurtowe-z-jagodami -
Moj Pan Kupa sie rozplynol.. I zafundowal mi 3 godziny w kliblu... Kurva mam dupe do wymiany...
-
nick nieaktualnyBoziu ale mnie korci ***
Widzę, że pospolite ruszenie na strzykawy dla Zwei
Saxa sio z forum i bierz pytonga w obroty.
Yousee kciuki dla Ciebie już rozgrzane.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 3 września 2015, 21:52
lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość