wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Isia Anutka wy moje Sloneczka :* mam nadzieję że się jutro nie zawiode
Nie zawiedziesz będe się cieszyć twoim szczęsciem :)a masz jakies objawy inne ? mnie prócz tego brzucha bolą piersi ale nie mocno i śluzu mam troche wiecej takiego wodnistego póki co czuje jak sie wylewa. -
Evell prawie cały czas pobolewa i kluje mnie macica, sluzu jest wiecej niż normalnie az muszę mieć wkładkę. Na papierze toaletowym jest wodnisty, w środku rozciagliwo-kremowy (i co tu na of zaznaczyć :p). Piersi mnie nigdy nie bolą, chyba że bym na nich spała :p
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Evell prawie cały czas pobolewa i kluje mnie macica, sluzu jest wiecej niż normalnie az muszę mieć wkładkę. Na papierze toaletowym jest wodnisty, w środku rozciagliwo-kremowy (i co tu na of zaznaczyć :p). Piersi mnie nigdy nie bolą, chyba że bym na nich spała :p
ja mam tez podobny śluz w pochwie niby kremowy a na papierze wodnisty ;)i czuje jak ciągle mi sie troszke wylewa.jutro powtórze test apojutrze beta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Jestem w 26 dc, 10 dni po owu. Bardzo pragnę mieć dziecko i zaczęłam trochę schizować: każdy ból brzucha, każdy nieprzyjemny zapach wykrzywiający nos, każde kłucie w piersiach interpretuję jako niezbity dwód, że jednak fasoleczka sobie rośnie we mnie. Dzisiaj zrobiłam test. Druga kreska jest jakaś taka blada, bardzo mało widoczna (zobaczcie, oceńcie: http://www.fotoszok.pl/show.php/2175828_20140 922-084332-1-.jpg.html ) Czy mogę mieć nadzieję, na dołączenie do grona szczęśliwych mam w czerwcu 2015? Do końca cyklu pozostało mi 3 dni, później wybiorę się na bhcg. Na razie chyba nie chcę robić sobie złudnych nadziei. Dodam, że w rzeczywistości jest trochę wyraźniejsza niż na zdjęciu.
P.S. Mierzę również temperaturę od początku cyklu i od kilku dni temp. w pochwie nie spada poniżej 37'...
Fasolko moja kochana, jesteś tam już?
Pozdrawiam Was gorąco!
moremi lubi tę wiadomość
-
Evell idz na bete i bedzesz miala pewnosc i bedziesz mogla cieszyc sie na 100 5 ciaza

Katarzyna czekam na bete
i trzymam kciuki 
Lauda no piekny tescik jest krecha jak nic
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

-
nick nieaktualny
-
dziewczynki @ zawitała:)
przenoszę się na kolejny miesiąc... -
Zadzwoniłam tam i położna w wyniku wyjątku podała mi wynik
77,13 wg norm lab 4 tydzień!!!
Napisze to o czym marze od dawna MOZECIE ZAZNACZYĆ MI BOCIANA!!!
Aska87, Kaśka, agus3004, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Daisy, Robotka1, nick nieaktualny, Anutka, Iwka, Mimi86, asiorekk, M4DZI4, zonaboba, Ofelaine, Sue, usia89, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Zadzwoniłam tam i położna w wyniku wyjątku podała mi wynik
GRATULACJE
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Gratuluje !!
-
Gratuluje ci z całego serca
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny