wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jestem ciekawa czy jestem już po owu. Dziś to generalnie megaśnie boli mnie głowa i strasznie mi zimno. Jajnik lewy daje znać więc pewnie owulka się odbywa, a my jak zawsze bez . Dopiero wieczorem..dziś miałam taki mega plan rano, żeby , no bo mysle cora na 10.30 do szkoly, moj na 9 do firmy, to rano pobaraszkujemy. A tu o, 7 rano, córa wpada z impetem do lozka, bo ona chce pospac z nami.. No kurde
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Beta 114,7 !! Jadę do lekarza !!
No to jeszcze raz gratuluje :*****Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowym mamusiom a pozostałym życzę powodzenia i przesyłam wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zarażajcie sięDaisy, Isia93, aciulka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Gratuluję nowym mamusiom a pozostałym życzę powodzenia i przesyłam wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zarażajcie się
Garściami zabieram! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, to już oficjalne!
Wyniki Beta HCG: 237,2 mIU/ml
Jestem przeszczęśliwa + mam mdłości (ale to raczej z emocji
Ślę Wam wiruski *********************
P.S. Wiecie o wynikach szybciej niż mój mężuś. Ba... mam podejrzenie, że on wcale niczego nie podejrzewa...
P.S.2. Teraz już oficjalnie dziękuję za wszystkie gratulacje i ciepłe słowa oraz wsparcie. Jesteście wspaniałe!Isia93, Storczyk3, motyl1993, Daisy, Anutka, Evell, asiorekk, Mimi86, aciulka, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny