wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki dziewczyny
U mnie dzisiaj test owulacyjny pozytywny, jak nigdy, a do tego wszystkiego mąż wraca za dwie godzinki:D Na początku myślałam, że nic z tego bo kreska jaśniejsza ale to była ta kreska kontrolna:D Testowa grubaśna i ciemna. Trzymajcie kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:35
Lena83, Marteczka91, moremi, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Amarie - ja dostałam za darmo od gina , wykupie też sobie jakby TFU TFU nie wyszło w tym mscu.
Nancy87 - &&&&&&&&& !! -
U mnie ciagle nie wiadoma:/ nie ma okresu,ale i test negatywny.Zawsze miałam cykle regularne pp co 28 dni,teraz roznie to bywa ostatnio @ przyszla po 26dniach...poczekam 2 dni jak nie przyjdzie zrobie testCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
kochane; OVu wyznaczyĺo mi owulacje tylko powiedzcir mi czy zaprzestac mierzyc?Podobno luteina podnosi tempke?
-
nick nieaktualny
-
Renieczka dzięki tak więc mierzę dalej.
-
nick nieaktualny
-
Amarie trzymam kciuczki!
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry !
Gdzie dzisiejsze brzuszki ????Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.