WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój T. mi się dziś oświadczył!!! Normalnie do teraz to do mnie nie dochodzi, bo zawsze był taki anty, że myślałam, że już nic tego nie zmieni tak się cieszę, tyle szczęścia... Oj żeby teraz tylko to trwało i trwało
Angel1988, Sanka, lamka, mi88, Paulinaaa, Ewi28, Rene, SylwiaLu, Sela, Angie38, -Monika-, Tini lubią tę wiadomość
-
Cola gratulacje!!
Mi masz racje każdy wynik będzie dobry. Albo się udało albo mi się progesteron poprawił (mam zawsze za mały, ale walczę z tym... a piersi tak bolą że dotknąć nie mogę, w nocy mnie budziły... ciekawe jak dzisiaj będzie )
Co do starań - u nas co dwa dni bo po prostu nie lubimy cześciej . I tak jak Ellka pisze, najlepiej od ok. 5-6 dc do przynajmniej 20 co dwa dni. U nas teraz tak było do owu i dzień po, a potem przerwa przymusowa bo antybiotyki dowcipne mam. -
Podwójne gratulacje Cola!!!
Gratulacje dla już zafasolkowanych:)
U mnie @. Przeniosłam się na październik.
PS.Marlena jesteś tu? Mamy podobne cykle. Testujesz po niedzieli? Trzymam kciuki:))18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Cola super gratulacje :-*
Mi, jak tam dzisiaj?
Pilik nic wczoraj nie było? -
hej dziewczyny!!!!!
Ho ho hi ale się tu działo wczoraj!!!!!!! Cola gratulacje!!!! Cieszę się Waszym ogromnym szczęsciem!!!! Szczęścia życzę
Cola jak ta dziewczynka w 28tyg? Udało się yratować? Jak jej mama?
Sela gratuluję!!!!!
Plik trzymam kciuki za pozytywnie wysoką betę
Ja byłm w piątek u lekarza rodzinnego i tylko się wk***** chciałąm skierowanie do endo i na badania bo chodzę prywatnie a kupe kasy to kosztuje to mi nie dała ha ha powiedziała bym przyniosła badania które prywatnie robiłam i ona mnie poprowadzi ehhh.... wiec opowiedziałąm jej historię mojej choroby to uznała że jednak mnie nie poprowadzi ale żeby dała mi skierowanie na badania i do endo to muszę jej pokazać moje badania które robiłam prywatnie... no cóż
Sela lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Cola87 wrote:Mój T. mi się dziś oświadczył!!! Normalnie do teraz to do mnie nie dochodzi, bo zawsze był taki anty, że myślałam, że już nic tego nie zmieni tak się cieszę, tyle szczęścia... Oj żeby teraz tylko to trwało i trwało
wszystkim zafasolkowanym gratuluję i zazdroszczę !
ja jeszcze 3dnido testowania, ale mój organizm po luteinie totalnie zeswirowal i już nic nie rozumiem:(Kiedyś będziemy mamami -
Dziewczyny u mnie nadal brak @ , szyjka wysoko ale miekka i raczej otwarta .. Dzisiejszej temp nie biorę pod uwagę bo robiłam ja o 5rano przed praca i nie spalam dobrze , budziłam sie co godzinę.. Eh mam nadzieje ze @ nie przyjdzie , jak cos to jutro zatestujestarania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
KAL dziś pytałam koleżanki o jej mame i ponoć dalej kiepsko. Ma zmiany w mózgu po tym upadku i nie wiadomo czy sie to cofnie :(ja też sie tu pomyliłam bo to był 23 a nie 28 tc, także dzidziuś musialby liczyć na cud mam jedynie informacje ze do nocy czwartkowej zyła, bo była dalej w inkubatorze. Ponoć dziewczynki silniejsze są, może zdarzy sie cud...
-
Ewi, wpisana:) Kciuki
Link jest pod moim nickiem:) Tam są pozbierane miesiące od lipca do października jak na razie;)Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Cola87 wrote:Mój T. mi się dziś oświadczył!!! Normalnie do teraz to do mnie nie dochodzi, bo zawsze był taki anty, że myślałam, że już nic tego nie zmieni tak się cieszę, tyle szczęścia... Oj żeby teraz tylko to trwało i trwało