WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sela, beta super gratulacje kochana:D
Tsh też masz piękne ) aż zazdroszczęSela lubi tę wiadomość
-
Sela, no to widać co lekarz to opinia... Mi gin kazał brać kwas foliowy i mama dha tyle
-
Pilik dziwne, że masz mieć dopiero wyniki w poniedziałek. Chyba, że robiłaś w punkcie pobrań w diagnostyce, bo ja to chodzę do laboratorium diagnostyki, a tam z pobliskich szpitali i punktów dowożą krew do badań, bo tam jest 24 h. Chociaż mam tam 60 km to i tak wolę to, niż jechać bliżej i czekać na wyniki na drugi dzień, bo by mnie skręciło heheW końcu się udało...
-
Sela chodzę do punktu, pani powiedziała ze dzisiaj robią podstawowe badania a w poniedziałek "specjalistyczne" nie wiem do których beta jest zaliczana . Ja nie wiem czy mam u siebie inną opcje. Ale tez nigdy nie szukałam bo wyniki były zawsze tego samego dnia...
-
Pilik no chyba, że tak, jak ja kiedyś poszłam do punktu to od razu mi powiedziano, że jak przychodzę po południu to wyniki dopiero na drugi dzień. Obyś miała dzisiaj bete
Dziękuję za gratulacje
Trzymam za Was mocno kciuki, bo jak same widzicie wrzesień się rozkręciłWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 16:43
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnypilik wrote:Sela chodzę do punktu, pani powiedziała ze dzisiaj robią podstawowe badania a w poniedziałek "specjalistyczne" nie wiem do których beta jest zaliczana . Ja nie wiem czy mam u siebie inną opcje. Ale tez nigdy nie szukałam bo wyniki były zawsze tego samego dnia...
Sela - gratulacjeSela lubi tę wiadomość
-
Pilik, mocno trzymam kciuki. Wiesz najlepiej, że jeszcze może być za wcześnie, więc tak naprawdę jakikolwiek wynik dostaniesz, to będzie dobrze Bardzo Ci kibicuję, szczególnie, że sporo już przeszłaś.
Tylko musisz obiecać, że po pozytywnym wyniku nas nie opuścisz i będziesz razem z Ellką nam tu matkować
U mnie chyba owulacja nadchodzi, bo test owu wyszedł już pozytywny. Śluz bardzo ładny, rozciągliwy - odkąd stosuję wiesiołek (3ci cykl) taki jest podczas owulacji, i naprawdę polecam wszystkim. Ja zawsze miałam jakiś śluz przez cały cykl, ale nigdy tak ładnego.
Zawsze się zastanawiam, czy lepiej uprawiać seks codziennie, czy co dwa dni. W poprzednim cyklu było w przeddzień owu, w owu i dzień później i się udało, ale tak się zastanawiam, czy to nie przyczyniło się w jakimś stopniu do biochemicznej (że nie zdążyły jeszcze dojrzeć i jakiś słabszy plemnik się trafił). Z drugiej strony co dwa dni, jeśli np. plemniki krótko żyją - boję się przegapić okienka. Sama nie wiem...
Zmachałam się dziś trochę na Połoninie Wetlińskiej, strasznie wiało
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi, to mam zostać jeszcze?
Przypomnisz mi czy dostaliscie zielone światło?
Co do częstotliwości to zalecane jest bardziej co 2 dni s najlepiej jeśli chodzi o porę dla zolnierzykow to rano
A jeszcze najlepiej to jeśli się da regularnie co 2,3 dni przez cały cykl
Co do biochemicznej przyczyny mogły być różne. Uważam że ważne że zaskoczylas, teraz poleci
Gdzieś kiedyś spotkałam się że stwierdzeniem że jak organizm był w ciąży, że się tak wyrażę to będzie dążył żeby znowu zaciazyc będzie dobrze :-*
Uff ale epopeja mi wyszłami88 lubi tę wiadomość
-
Ellka, koniecznie bądź tu z nami i dawaj nadzieję
Nie dostaliśmy czerwonego światła, więc traktuję to jak zielone Po prostu okres mi się spóźnił o prawie 2 tygodnie, więc było naturalnie, a też żaden lekarz nie wspominał mi o tym, żeby zrobić przerwę. Też słyszałam o tym, że może być łatwiej, bo organizm jest nakręcony na ciążę Szyjka dziś otwarta, więc działamy!
A nie wiedziałam, że najlepiej rano, dobrze wiedzieć!
Mąż mi po biochemicznej powiedział, że teraz to już z górki - i też mam wielkie nadzieje związane z tym cyklem.
W przyszłym tygodniu dostanę wyniki badań genetycznych, ciekawe, czy tam będzie wszystko ok.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo