WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Grzybek, a dobrze rozpoznajesz szyjkę? Mi średnio idzie. A na początku ciąży szału nie było, jeśli chodzi o wysokość i twardość - ot, taka średnio twarda, średnio otwarta.
Sela, Cola, kciuki za betę!
Ellka, jesteś kochana
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi :-* jak tam dzisiaj się czujesz?
-
Witamy nowe testowaczki
-
Hej mam juz jednego trzyletniego szkraba i odstawilam tabletki pod koniec sierpnia. Zaczelam sledzic swoj cykl bo nie wiedzialam jak szybko mi plodnosc wroci. Kochaliśmy sie z mezem pare razy i nie wiem czy w ciaze nie zaszlam udostepnie moj wykres mozecie zerknac na niego ? Z gory dziekiAneta90
-
Aneta jeszcze za wcześnie na ocenę czy się udało, temp poszła w górę to teraz tylko czekać.i.obserwować.
A tak na marginesie,lekarz nie kazał Ci trochę poczekać że staraniach po odstawieniu? Mi kazał poczekać 2 cykle żeby uniknąć ewentualnych powikłań, chociaż najbardziej płodnych dla mnie był 1 cykl po odstawieniuKitkat lubi tę wiadomość
-
Aneta tak jak pisze Moniska, za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć. A i tak wykres może czasem wprowadzić w błąd. Jak długą masz fl?
-
Dziewczyny beta po 72 h z 35,47 wzrosła do 203,30. Także chyba całkiem ładnie i na teście też już sa piękne wyraźne dwie krechy teraz tylko czekać na usg czy wszystko bedzie ok. Trzymam kciuki za pozostałe testy i bety
edwarda20, lamka, Paulinaaa, MamaNl, Tini, jagodowa91, Ellka, mamaNika, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Cola, super!!! Mówiłam, że pierwsza beta była już na tyle duża, że dobrze prognozowała Taka mi się marzy
Ellka, u mnie dziś nadal rozciągliwy śluz, temperatura nisko. Może się coś szykuje, a może nie... we wtorek się okaże. Idę do kobiety - ginekologa w końcu, jakoś nie przepadam za facetami lekarzami. Chociaż ze względu na studia i zawód tak się przyzwyczaiłam do męskiego towarzystwa, że na co dzień dużo lepiej się czuję w męskim gronie, zresztą od początku studiów nigdy nie miałam bliskiej koleżanki, tylko właśnie kolegów
Dziś idziemy w góry z rodzicami, mamy w ogóle strasznie wycieczkowy wrzesień. Od poniedziałku planuję na serio wrócić do biegania i diety, bo przez to wszystko odpuściłam sobie, a to tylko tym bardziej pogarsza samopoczucie )
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Dziewczyny u mnie pojawiła się @ o 1 dzień spóźniona.
Wszystko było idealne w tym cyklu i miałam OGROMNE nadzieje a tu wszystko jak zwykle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 10:27
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Cola, super gratulacje
Mi o to trzymam kciuki ja do tej pory wolałam chodzić do kobiet, jakoś swobodniej się czułam. Ale po porodzie mi przeszło i obojętne facet czy kobita
Pilik kciuki mocno :-*mi88 lubi tę wiadomość