WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marya pokażesz?
-
nick nieaktualny
-
duszka wrote:Gratulacje zafasolkowanym , ja rok temu pod koniec września zobaczyłam swoje wymarzone dwie kreseczki !
Teraz małymi kroczkami przekonuję go do Zosi i Jakuba
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ellka wrote:Sela, ja też mam hashimoto. Zdiagnozowano u mnie przed pierwszą ciążą i co? Teraz mam rocznego synka:) a drugi dzieć w drodze:)
Jakie masz tsh i od kiedy się leczysz?
Leczę się od podstawówki, także to już spoooro czasu
Dzwoniłam dziś do mojej gin i wizytę mam mieć dopiero na początku października... przecież mnie rozniesie do tej pory. Nie wiem czy mam sobie jutro przy okazji bety zbadać też tsh?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 15:33
W końcu się udało...
-
Marya gratuluję ale super, że coś ruszyło we wrześniu
Ja jestem u lekarza rodzinnego czekam w kolejce bo od 2 dni boli mnie nerka lewa a 8 lat temu miałam kolkę nerkową i wylądowałam w szpitalu mam nadzieję że tym razem to coś innego... Bo poród dziecka to przy kolce pikuś... A przy okazji wezmę skierowanie do endo i na tsh i ft4Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 15:49
Akceptacja! -
mi88 wrote:Nie wiem, czy na samym początku ciąży zbija się tsh, jeśli jest za wysokie - ale chyba warto zrobić razem z betą i wtedy ewentualnie zadzwonić do lekarzaAkceptacja!
-
Sela, warto sprawdzić, dla spokoju:) i tak jak Mi mówi niech lekarz zdecyduje co i jak:)
-
Marya wrote:dzisiaj rano wyszedł bladzioch Nie wierzę, że się udało
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cola, kciuki mocno:) daj znać
Marya gratulacje oczywiście:)