WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik, testuj?
-
Sela Gratuluje !
ja juz powoli swiruje w tym cyklu niby @ ma przyjsc jutro .. w poprzednim cyklu dzien przed @ temp. spadła .. dzis temp. nadal jest 36,9 :o testy z wczoraj negatywne ..ogromny bol piersi i uczucie ze mi "mokro" .. szyjka srednio , miekka i chyba lekko otwarta , wiec na ciaze raczej nie wskazuje , ale powiedzcie moge miec jeszcze nadzieje ??Tosia80, Sela lubią tę wiadomość
starania od 07.2017 ,
5 lat cykle bezowulacyjne,
hiperprolaktynemia, bromergon,
podejrzenie PCOS , podejrzenie IO,
badanie nasienia 1.02
21.01 - test ciążowy pozytywny ❤️ -
Dziewczyny jestem po hsg jajowody drożne niestety ten cykl odpada myślałam, ze jeszcze zatestuje we wrześniu, ale nic najważniejsze ze są drożne i cykle się skracają
MałaMi90, Sung lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
hejka wszystkim
Jestem 21dc przy cyklach 30-31dni. Owu miedzy 15-18dniem (miałam monitoring)
w tym cyklu przestaliśmy się nakręcać. Kusi mnie jednak forum bo może ktoś zna odpowiedz na moje pytanie.
Chodzi o to czy cykle mogą sie różnić? dwa poprzednie były obfite w śluz a ten nie. Zastanawiam się czy to oznacza że owu nie było? Martwie się bo ani śluzu ani bólu przy owu... Serduszkowanoe co drugi dzień od początku cyklu:)Brałam luteinę po owu w tamtym mkesiącu. Czy to ma wpływ na ten cykl? (teraz nie chcę niczego łykać)
pozdrawiam i dzięki z góry za jakiekolwiek info:) Powodzenia Wam wszystkim! Kciuki:*
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
P.S. a może naprawdę się nie skupiałam i nie zwracałam uwagi hmmm:(07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati mogą się różnić
Pilik Kciukam mocno :-* -
Pilik, Cola - powodzenia!!! Dajcie znać
Pati, tak jak mowi Ellka, to normalne, tylko niektórzy mają wszystko idealnie jak w zegarku. Zwróć też uwagę na to, że owulacja jest z różnych jajników. To na pewno wpływa na długość cyklu, może na objawy również Ja ostatnie dwa cykle miałam z prawego i jestem ciekawa, jak będzie teraz.
Dziś u mnie kreska LH trochę ciemniejsza i rozciągliwy śluz, mam ogromną nadzieję, że będzie dobrze
Czasem tak sobie myślę, że chciałabym mieć takie przenośne usg, żeby wiedzieć, co i jak
Ellka, pilik, Sela lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Twoja córeczka to Melania, jedno z imion, które baardzo mi się podoba, ale nie przejdzie u męża Tak samo mam z Klarą
Teraz małymi kroczkami przekonuję go do Zosi i Jakubami88, Paulinaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrzybek wrote:Sela Gratuluje !
ja juz powoli swiruje w tym cyklu niby @ ma przyjsc jutro .. w poprzednim cyklu dzien przed @ temp. spadła .. dzis temp. nadal jest 36,9 :o testy z wczoraj negatywne ..ogromny bol piersi i uczucie ze mi "mokro" .. szyjka srednio , miekka i chyba lekko otwarta , wiec na ciaze raczej nie wskazuje , ale powiedzcie moge miec jeszcze nadzieje ??
Nadzieję trzeba mieć dopóki @ nie przyjdzie
U mnie testy ujemne do wczoraj -12dpo, dziś nie robiłam, wg ovu jutro powinna być @ a temp.rośnie, dziś 37.40, też nie wiem co myśleć czy ciało płata mi figle czy co jest grane -
nick nieaktualny
-
Mi, obyś niedługo się doczekała kropka :-*
mi88 lubi tę wiadomość
-
Sanka wrote:Ojejku Mi jak ja marzyłam żeby moja Alicja była Klarą! Tak mi się to imię podoba ale tak samo jak u Ciebie, nie byłam w stanie przekonać do niego mojego męża. Imię właściwie wybraliśmy dopiero jak się urodziła, jakoś już się przyzwyczaiłam ale długo nie mogłam przeboleć Klary, szczególnie jak się Lewandowskim urodziła
Hehe. Mojej mamie zawsze się marzyla corka Lidia. Ale tata powiedzial ze absolutnie nie nie nie. Dali mi inne, a biedna mama jeszcze kilka miesiecy mowila do mnie tylko coreczko, dziecko, zabko, misiu ;p moje imie nie moglo jej przejsc przez gardlo. Do tej pory wspomina Lidie ;p
-
nick nieaktualny
-
Grzybek, trzymam mocno kciuki ja dzień po owu miałam już ból piersi, ktory trwa do teraz i cały czas mam "mokro"....także nadzieja jeszcze jest (bynajmnie ja bym miała) i ta temperatura na wysokim poziomie,naprawdę mam ogromną nadzieję, że Ci się udaW końcu się udało...