Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny!!?????!!!?!?!?? Mobilizacja oczy wasze mi potrzebne. Wstałam dzisiaj późno
Siknelam na owulaka i pyknelam na ciążowy. Zerknęłam mówię nic i wyparowalam z domu. Zapomnialam wyrzucić test. Wróciłam po półtorej godziny. I takie cus....
https://naforum.zapodaj.net/343346d0f106.jpg.html*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Dziewczyny!!?????!!!?!?!?? Mobilizacja oczy wasze mi potrzebne. Wstałam dzisiaj późno
Siknelam na owulaka i pyknelam na ciążowy. Zerknęłam mówię nic i wyparowalam z domu. Zapomnialam wyrzucić test. Wróciłam po półtorej godziny. I takie cus....
https://naforum.zapodaj.net/343346d0f106.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2022, 15:28
siesiepy, okejka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tylko jutro proszę wstać wcześniej niż dzisiaj Choco, bo jajko zniesiemy. 😂
Myszaks, dominikawa, dracaena, ChocoMonster, Cotakoza, okejka, Anett93, Emka06 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Ewiwi wrote:Dziewczyny!!?????!!!?!?!?? Mobilizacja oczy wasze mi potrzebne. Wstałam dzisiaj późno
https://naforum.zapodaj.net/343346d0f106.jpg.html -
nick nieaktualny
-
Ewiwi wrote:Dziewczyny!!?????!!!?!?!?? Mobilizacja oczy wasze mi potrzebne. Wstałam dzisiaj późno
https://naforum.zapodaj.net/343346d0f106.jpg.html
Mi kiedyś 2h po zrobieniu pokazała się tłusta krecha, ale w ciąży nie byłam.
Zrób kolejny raniutko.okejka lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy wrote:Mi kiedyś 2h po zrobieniu pokazała się tłusta krecha, ale w ciąży nie byłam.
Zrób kolejny raniutko.siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Forget woow 😍😍 cieszę się strasznie i od początku obstawiam pozytywne zakończenie 😍🥳
Choco póki nie ma 🐒 to piłka w grze 😁
A jeśli nie teraz to na pewno z podróży poślubnej przywieziecie piękną "pamiątkę" ❤️😁
ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
@Agn1000, Dopisz mnie zatem jutro na testowanie.
Niech się dzieje - lepiej wiedzieć niż siedzieć w niepewności.Myszaks, Czytoto, siesiepy lubią tę wiadomość
7 cs ❤️
07.12.2022 - beta-HCG 910
12.12.2022 - beta-HCG 10470
13.12.2022 - wizyta - pęcherzyk z zarodkiem 0,14 cm
30.12.2022 - 1,5 cm Dzidziutka z bijącym serduszkiem ❤️ (7+2)
27.01 - wizyta
31.01 - badania prenatalne
15.02 - 8,36 cm wiercącego Dzidziutka
15.03 - 250 g Synek 💙
31.03 - II badania prenatalne Antoś (414 g)
15.04 - 560 g Misia
15.05 - 1050g Szczęścia
14.06 - III badania prenatalne - 1666 g Uparciucha w położeniu miednicowym
05.07 - 2600 g Misia ustawionego główką w dół
19.07 - 2750 g Dzidziusia 💙
09.08 - następna wizyta - oby do niej dotrwać ✊
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:No właśnie wiem e po czasie się nie odczytuje. Tylko to są testy z jednego zamówienia. I nigdy na nich nie było poczasiaka.... Cóż trzeba powtórzyć. I po cholerę ja pyknelam na ten ciążowy 🤣🤣🤣🤣
Cotakoza, siesiepy lubią tę wiadomość
-
-
siesiepy wrote:Dziewczyny tylko jutro proszę wstać wcześniej niż dzisiaj Choco, bo jajko zniesiemy. 😂
Ja wstaje o 8 😂siesiepy lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Myszaks wrote:Jezu ja to przez was do jutra nie wytrzymam i chyba nie zasnę dziś 😂😂. Ewiwi bądź dobrej myśli,ale przyjmij to na chłodno. Proste prawda?🤣*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
nick nieaktualny
-
Myszaks wrote:Poczekaj aż będzie się zbliżał czas mojego testowania 😂. Będzie 🔥😂. Trzymam kochana kciuki!
Tylko jeden co faktycznie pokazał ciążę.
Czy ktoś może mnie po łbie natluc? Tak dobrze i porządnie? Błagam😭*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Jakbyś wiedziała co przed chwilą robiłam🤣🤣🤣 wygrzebałam z pudła testów do wyrzucenia wszystkie żeby sprawdzić jak wyglądają...bo to ta sama firma i z jednego zamówienia. Jebane nie mają żadnych kresek po wyschnięciu
Tylko jeden co faktycznie pokazał ciążę.
Czy ktoś może mnie po łbie natluc? Tak dobrze i porządnie? Błagam😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2022, 16:04
-
ForgetMeeNot wrote:Ja już trzymam za jutrzejsze kreski,.
Szafirku, jak u Ciebie ?
Zostawili mnie na oddziale, wpisane mam „poronienie zagrażające” ale nie wiem czy nie piszą tu tak wszystkim z plamieniami. Wg usg 7 tydzień i 3 dzień, malenstwo ma 1.3cm i tętno około 157. Lekarka pytała czy widzę pulsującą plamkę ale byłam w takim stresie ze żyłam tylko tym co powiedziała, czyli że maluch żyje. Wg miesiaczki dziś mam równy 8 tydzień wiec z usg się pokrywa. Pobrali mi krew i dałam mocz do badania, na razie nie ma krwi tylko brązowe ciemne „coś”. Leków nie dostałam żadnych oprócz tych które biorę, może dostanę coś po wizycie lekarskiej bo ma być o 19 obchód. Nie wiem kiedy wyjdę, na razie mam leżeć jak najwiecej i w miarę możliwości się nie stresować. Mam nadzieje ze to małe serduszko będzie dalej biło i będzie wszystko dobrze ostatecznie.
Przepraszam Was też, że tak z rana tu się wprosiłam. Byłam wprawdzie aktywna bardziej w poprzednim wątku niż w tym, a emocje wzięły górę jakoś.. dziękuje Wam za wsparcie, jesteście w tym nieocenione nadrobiłam zaległe strony i nie odniosę się osobiście do każdego, ale gratuluje pięknych przyrostów i mocno wierze i trzymam kciuki za Was wszystkie tutaj, na biezaco śledzę Wasze losy choć mniej się udzielam. A całkiem przestać czytać nie potrafię, bo czekam na wieści od każdej z Was 💕 trzymajcie też kciuki za mojego Kropeczka, żeby kolejne usg też były dobre a plamienie całkiem ustało.
A paradoksalnie dziś był mój pierwszy dzień w pracy po urlopie wakacyjnym, umowa do końca września, miałam podpisywać na stałe już i liczę że rzeczywiście tak będziePaniJulietta, okejka, oloska, siesiepy, Beezi, Lipcowa, Namisa, Anett93, oli23 lubią tę wiadomość
-
Myszaks wrote:Hahaha 🤣. Zrobiłabym to samo🙉. Ale tak na serio....nie chce robić nadziei i wprowadzać w błąd. Napiszę tylko ze swojego doświadczenia bo nie raz odczytywałam testy po czasie i się doszukiwalam kresek...wiadomo😆. Nigdy nie wyszła mi taką widoczna gołym okiem kreska testowa. Na Pinkach kasetowych i bobo kasetowych czasem po czasie pojawiała się kreska ale cienia jak dupa węża i ledwo widoczna, na prawdę trzeba się było gimnastykować żeby zobaczyć. A znowuż kiedy byłam w ciąży to kreski zawsze były widoczne i rzeczywiście pojawiały się od razu. Na dwoje babka wrozyła u Ciebie. Ja jestem dobrej myśli💪. Z jakiej firmy masz te testy?
Wiesz to jest tak że się nie nakręcam ale samo przychodzi 😭🤣🤣🤣 chyba kto jak kto ale ty mnie zrozumiesz🤣🤣🤣🤣🤣🤣 wbijam sobie w łeb że nie że fałszywy 🤣 na plus mam dwa pozwy na jutro i sweter na zamówienie do czwartku🤣🤣🤣 więc może się czymś zajmę. A propos wyśle ci zaproszenie do przyjaciółekMyszaks lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
szafirek wrote:Zostawili mnie na oddziale, wpisane mam „poronienie zagrażające” ale nie wiem czy nie piszą tu tak wszystkim z plamieniami. Wg usg 7 tydzień i 3 dzień, malenstwo ma 1.3cm i tętno około 157. Lekarka pytała czy widzę pulsującą plamkę ale byłam w takim stresie ze żyłam tylko tym co powiedziała, czyli że maluch żyje. Wg miesiaczki dziś mam równy 8 tydzień wiec z usg się pokrywa. Pobrali mi krew i dałam mocz do badania, na razie nie ma krwi tylko brązowe ciemne „coś”. Leków nie dostałam żadnych oprócz tych które biorę, może dostanę coś po wizycie lekarskiej bo ma być o 19 obchód. Nie wiem kiedy wyjdę, na razie mam leżeć jak najwiecej i w miarę możliwości się nie stresować. Mam nadzieje ze to małe serduszko będzie dalej biło i będzie wszystko dobrze ostatecznie.
Przepraszam Was też, że tak z rana tu się wprosiłam. Byłam wprawdzie aktywna bardziej w poprzednim wątku niż w tym, a emocje wzięły górę jakoś.. dziękuje Wam za wsparcie, jesteście w tym nieocenione nadrobiłam zaległe strony i nie odniosę się osobiście do każdego, ale gratuluje pięknych przyrostów i mocno wierze i trzymam kciuki za Was wszystkie tutaj, na biezaco śledzę Wasze losy choć mniej się udzielam. A całkiem przestać czytać nie potrafię, bo czekam na wieści od każdej z Was 💕 trzymajcie też kciuki za mojego Kropeczka, żeby kolejne usg też były dobre a plamienie całkiem ustało.
A paradoksalnie dziś był mój pierwszy dzień w pracy po urlopie wakacyjnym, umowa do końca września, miałam podpisywać na stałe już i liczę że rzeczywiście tak będzie
Szpital nic miłego ale z drugiej strony jesteś pod opieką. Lez bez nerwów a trzymanie kciuków zostaw nam*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem