Wrześniowe zalewanie 💦, w czerwcu dzidzi głaskanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Valerie.Ferro wrote:Mój małż na pewno sobie tego życzy bo dziś oświadczył " ale jutro to już napewno koniec" na co ja i mój wewnętrzny złodupiec " on jeszcze nie wie 😈"
Facet jest nieszczęśliwy że chcę go przelecieć🤣 fakt może dziś trochę przesadziłam jak zaczęłam do niego mówić po niemiecku głupoty w trakcie bo był spięty ale podziałało bo się chłop zaśmiał wyluzował i... pykło 🔥 🔥Valerie.Ferro, siesiepy, czarneniebo lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Uśmiałam się. Mój od dwóch dni kombinuję a dzisiaj powiedziałam że musi być bo ja chcę 🤣 wprawdzie chyba dzień za późno będzie ale się poddał 🤣 drzemie mam go obudzić niedługo jak juniora wygnam spac
Co te facety takie niechętne. 😂walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Melduję się po wizycie 😁 Endometrium ładne, jest jeden pęcherzyk. Pani doktor powiedziała jakiej jest wielkości, ale z tego stresu zapomniałam 😅 Zapamiętałam tylko, że do owu ok. 4 dni 🔥 Powiedziałam jej, że to nasz 5 cs i spytałam czy polecałaby zbadać męża, a ona powiedziała, że mamy sobie dać czas do końca roku. Jak się nie uda zajść w ciążę to mam się do niej odezwać i napisze mi jakie badania porobić. Więc na razie mamy działać. Trochę mi ulżyło, że jest pęcherzyk i nie ma tego płynu co na ostatniej wizycie.
paprotka17, Katarena, dominikawa, ChocoMonster, Ancalime, Beezi, dracaena, Agn1000, siesiepy, Valerie.Ferro, oli23, czarneniebo, Vivico, Madziq6, 2+3, Czytoto, Anett93, Lipcowa lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
nick nieaktualnyEwiwi wrote:Uśmiałam się. Mój od dwóch dni kombinuję a dzisiaj powiedziałam że musi być bo ja chcę 🤣 wprawdzie chyba dzień za późno będzie ale się poddał 🤣 drzemie mam go obudzić niedługo jak juniora wygnam spac
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Laski mam wyniki: beta 469, prog 14,39...nie dociera to do mnie 😳
Ta beta nie za wysoka jak na 16 dpo?Emka06, paprotka17, Yoanne, dominikawa, ChocoMonster, Stormy., Ancalime, Beezi, dracaena, Agn1000, siesiepy, Valerie.Ferro, czarneniebo, oloska, A-6, olgaaa, Madziq6, Cotakoza, Mart768, ForgetMeeNot, 2+3, Poziomka9204, drSylwia, okejka, Amunicja, Paulina666, Czytoto, Kil, Kasiaaa.97, Anett93, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmka06 wrote:Melduję się po wizycie 😁 Endometrium ładne, jest jeden pęcherzyk. Pani doktor powiedziała jakiej jest wielkości, ale z tego stresu zapomniałam 😅 Zapamiętałam tylko, że do owu ok. 4 dni 🔥 Powiedziałam jej, że to nasz 5 cs i spytałam czy polecałaby zbadać męża, a ona powiedziała, że mamy sobie dać czas do końca roku. Jak się nie uda zajść w ciążę to mam się do niej odezwać i napisze mi jakie badania porobić. Więc na razie mamy działać. Trochę mi ulżyło, że jest pęcherzyk i nie ma tego płynu co na ostatniej wizycie.
siesiepy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paprotka17 wrote:To jedno z tańszych badań. Ja bym się skusiła. Wtedy możecie ewentualnie coś zadziałać przez akurat 3 miesiące.Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
nick nieaktualny
-
siesiepy wrote:O nie, niemiecki podczas seksu? Mojemu to by oklapł, a mi by cycki też oklapły. 🤣
Ale fakt, mój też jakiś taki mniej zadowolony ze częściej mam ochotę go troszkę starmosić. 😂
Vivico matko co tu się dzieje. 😬 Niech to się w końcu wyjaśni... 🥺siesiepy, Paprota9418, Kil, Lipcowa lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Emka06 wrote:Melduję się po wizycie 😁 Endometrium ładne, jest jeden pęcherzyk. Pani doktor powiedziała jakiej jest wielkości, ale z tego stresu zapomniałam 😅 Zapamiętałam tylko, że do owu ok. 4 dni 🔥 Powiedziałam jej, że to nasz 5 cs i spytałam czy polecałaby zbadać męża, a ona powiedziała, że mamy sobie dać czas do końca roku. Jak się nie uda zajść w ciążę to mam się do niej odezwać i napisze mi jakie badania porobić. Więc na razie mamy działać. Trochę mi ulżyło, że jest pęcherzyk i nie ma tego płynu co na ostatniej wizycie.
Emka06, siesiepy, oli23, paprotka17, Valerie.Ferro, Rica, Kil lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Vivico 🤯 Trzymam kciuki za jak najszybsze ogarnięcie sytuacji, żeby wszystko się dobrze skończyło 🤞
Katarena, gratulacje ❤️
Emka, w tym tygodniu działamy 🔥
Ja co prawda dopiero w czwartek, bo do tego czasu się mijamy z mężem, ale owu planowaną na sobotę, to mam nadzieję, że zdążymy 😅Katarena, Vivico, Valerie.Ferro, Emka06 lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Katarena gratulacje 🎊
Katarena lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
siesiepy wrote:Co te facety takie niechętne. 😂
Tylko żałuję że wczoraj go tak nie naciskałam. Miałam pik na testach owu a od rana bolą jajniki. Nie wiem czy owulacja się w nocy nie zaczęła i czy nie będzie za późno*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Mój tak ma. Ostatnio to mu powiedziałam dzisiaj i jutro bo pan lekarz kazał 🤣 po wizycie u gin. Posłuchał się
Tylko żałuję że wczoraj go tak nie naciskałam. Miałam pik na testach owu a od rana bolą jajniki. Nie wiem czy owulacja się w nocy nie zaczęła i czy nie będzie za późno
Komórka ma jakiś czas życia, więc nie powinno w sumie być aż tak za późno. 🤔
Mój wcześniej marudził że mam niskie libido (też nie wiem czy podświadomość mi je wzmocniła, czy Fertistim, czy niepokalanek, czy nie wiem co) i jest za rzadko, a teraz marudzi że za często. Nie dogodzisz.A-6 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔); 7 ⌛ ; 8 🔜
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
Katarena, gratuluję! Niech kropek dobrze się zadomowi. ❤️
Katarena lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
ChocoMonster wrote:No to 🍆 i 🍑 do roboty 😂
siesiepy, Emka06 lubią tę wiadomość
✔️Starania o pierwsze dziecko od marca 2022 "na luzie" od lipca na poważnie😀
✔️ 🙋♀️27l & 🙋29l
💒16.10.2021 ❤
✔️cykle regulowane obecnie Rigevidon od 20dc do 27dc, ok 30-36 dni.
✔️Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, Glucophage na zbicie testosteronu etc. Przygotowanie pod stymulację owulacji😵💫😱
✔️🙋zdrowy chłop -
Valerie.Ferro wrote:Łooooogiń 🔥 🔥 🔥!!!
Widzę wszystkie badane będą na dniach owulowały. Łooogiiin bydzie. 👉👌🔥💥czarneniebo, Emka06, Czytoto lubią tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎