Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa3 wrote:To mi zrobiłyście mętlik teraz z tym progesteronem bo ja 8 dpo miałam 13,17 i chciałam spytać lekarza o to czy nie powinnam dostać właśnie progesteron. Wydaje mi się że dość mały ten prog był.
Ja przy podobnym wyniku dostałam sporo progesteronu do zażywania. Skonsultuj z lekarzem.
-
Ja 7 dpo mialam 16,72 przy normach 1,7-27. Endo przepisala mi proga wraz z innymi lekami i kazala go brac jak pojawia sie dwie kreski. Ostatnio ja pytalam czy moze powinnam zaczac go brac, to spojrzala na moje wykresy i powiedziala ze nie chce mnie dodatkowo jeszcze tym faszerowac, bo moje wykresy spoko wygladaje i dostaje regularnie okres.eh..ja glupia myslalam ze jak zaczne brac leki na tarczyce i metformine to zaciaze od razu...a widocznie musze jeszce poczekac, stad wymyslam jak mozna mi jeszcze jakos pomoc..za jakis czas znowu mam wizyte i pogadam co i jak..moze monitoring by sie przydal..popytam co lekarz o tym wszysykim mysli.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Maczek wrote:Ja przy podobnym wyniku dostałam sporo progesteronu do zażywania. Skonsultuj z lekarzem.
-
No właśnie w piątek idę podejrzeć jajeczka jak tam będą wyglądać. OF co prawda wyznacza mi ovu ale w tamtym cyklu były słabe tempki a w przedostatnim to chyba mogę powiedzieć, że książkowe ( a wtedy prog był 11.23 ale 5 dpo bo się walnęłam).
-
hej u mnie wrześniowej zygotki nie ma;/ ehh przyszła wcześniej @...cóż, chyba się muszę pogodzić, że łatwo nie bedzie..teraz będzie 7cs...
Powodzenia reszcie;*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus_777 wrote:hej u mnie wrześniowej zygotki nie ma;/ ehh przyszła wcześniej @...cóż, chyba się muszę pogodzić, że łatwo nie bedzie..teraz będzie 7cs...
Powodzenia reszcie;*Vesper lubi tę wiadomość
-
ktosiowa wrote:A tak z ciekawości, wiecie jak Magik OF przyznaje punkty w detektorze ciąży?
Na podstawie statystyk: czyli ile procent kobit zaznaczało dany objaw i potem było w ciąży. Nalicza za to punkty, ale nie więcej, niż 6, czy 8 dziennie.
Ogółem to wielka ściema - porządny skok progesteronu, który można mieć po dobrej owulacji bez żadnego zaplodnienia daje identyczne objawy z tymi, które pojawiają się w bardzo wczesnej ciąży.
Dlatego ja tam wolę żałobną wersję stronyAmidala, Emilia77, Kjopa3, kirys, Vesper, ewelinka2210, Asiula86, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Maczek,
dziękuję....
Pytam z ciekawości, skąd te moje 4 (słownie: cztery) punkty .
Jako nowa, mam jeszcze 3 dni wersję premimum, ale nie zamierzam jej przedłużać.
A żałobna to jak? będę mieć w czerni i szarościach stronkę? Zamiast zwiastującej Dziedziczkę różowej?
-
I widzę, że OF wywróżyło mi że wcześniej dostanę Ridża: w piątek, a nie w niedzielę - pożyjemy, zobaczymy.
A w ogóle mam mega cionżową oznakę: niespotykany przez ponad 34 lat mojego życia, dziwny ból prawej nogi ... nieciągły, tylko co kilka h, kilka h dziennie. Myślę, że jakbym go dodała do of to detektor cionży na bank dałby mi fulla punktów .kolka, kattalinna, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
No właśnie..dziewczyny możecie mnie oświecić? jak to jest, jak się nie wykupi tego pakietu? zawsze kupowałam na miesiąc( myslalam ze to ostatni cykl będzie;), bo myslalam, ze jak się nie wykupi, to nie będzie ozna prowadzic wykresu;) detektor ciąży mam w d..najbardziej zależy mi na wykresie i porównaniu cykli (ogolnie podgladau w stare) to wszystko jest w tej żałobnej wersji tak?
P.S. jak myślicie kiedy mogę najwcześniej testować? trochę nie ufam dacie owu wyzanczonej przez of;) niby spisałam ten cykl na stary, ale widze ze bez nakręcania się nie obejdzie i już mysle co by było gdyby zapisałam się na 19.09, i już wiem, ze nie wytrzymam do soboty i musze zrobić jakiś falstart...tylko kiedy?
ktosiowa wrote:A żałobna to jak? będę mieć w czerni i szarościach stronkę? Zamiast zwiastującej Dziedziczkę różowej?
Nieee no, aż takiej żałoby to tu nikt nie ma, żeby róż majtkowy zniknął z tła strony (a czasem szkoda). Zaszarzone są wszystkie znaczki pod wykresem (dot. Ridża, pytongowania, bagna, wkręcanych objawów itp.)
Tutaj jest opis różnic między abonamentami https://ovufriend.pl/cennik.htmlHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Bizona, OF prowadzi wykres nawet w wersji żałobnej, bo to jego misja przewodnia Jest też podgląd poprzednich cykli.
Co do testowania to nie doradzę, bo ja mam mocne postanowienie nie testowania przed terminem spodziewanej wizyty Ridża no chyba że byłaby to kwestia życia lub śmierci np. zażycia jakiegoś mocnego leku, czy wykonania RTG. Coś mi się obiło o uszy, że już 10 dpo laski testują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:13
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Cennik czytałam....
bez pytongowania? bez ridża i bagna? no to lekkie bagno, tfu znaczy się lipa.
A jak bez bagna, czyli pokazuje owulację niepotwierdzona? OF pokazuje ją przerywaną linią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:17
-
kirys wrote:Bizona, OF prowadzi wykres nawet w wersji żałobnej, bo to jego misja przewodnia Jest też podgląd poprzednich cykli.
Co do testowania to nie doradzę, bo ja mam mocne postanowienie nie testowania przed terminem spodziewanej wizyty Ridża no chyba że byłaby to kwestia życia lub śmierci np. zażycia jakiegoś mocnego leku, czy wykonania RTG. Coś mi się obiło o uszy, że już 10 dpo laski testują.kirys lubi tę wiadomość
ktosiowa wrote:Cennik czytałam....
bez pytongowania? bez ridża i bagna? no to lekkie bagno, tfu znaczy się lipa.
Nie chodzi mi o cennik, ale tą tabelę co jest w którym abonamencie.
A pytongowanie, ridż i bagno możesz zaznaczać, tylko masz to w kolorach szarości i tyle. Aha i nie ma odliczania dni po wizycie Alexis, ale to przecież nie wyższa matematyka.
"dostęp do Zaawansowanego Wykrywania Owulacji posiadają wszystkie użytkowniczki, niezależnie od tego czy posiadają abonament Podstawowy (bezpłatny) czy Premium (płatny)."
Normalnie pokazuje owulację, ja mam linią ciągłą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:21
ktosiowa lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!