X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "wspomagacze" śluzu - poprawa nie tylko śluzu płodnego
Odpowiedz

"wspomagacze" śluzu - poprawa nie tylko śluzu płodnego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NW Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2016, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie znalazłam nigdzie informacji na ten temat, a może któraś miała coś podobnego.
    Jestem na początku starań (cykl nr 2) i w tym cyklu staram się poprawić jakość śluzu.
    Są różne metody na jego poprawę - ja stosuję wiesiołka (czasami siemię lniane) i na małe wyregulowanie Inofem.

I tu rodzi się moje pytanie: czy któraś z Was zauważyła u siebie poprawę śluzu, ale nie tylko "tam"?
    Rano budzę się z zawalonym nosem, ogólnie w ciągu dnia też częściej muszę wydmuchać nochala.

Czy miałyście coś podobnego?

1usap07w8e5qgit9.png
    qdkkvcqgfnfmlhsw.png
  • ana-83 Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NW ja tak miałam. Ja starałam sie od roku i okazało sie ze najprawdopodobniej moim problemem jest właśnie jakość śluzu. Ja można powiedzieć nie miałam w ogóle sluzu płodnego. Olej z wiesiołka to noe wiem czy moze wpłynąć na inne które organizm produkuje - na logikę to raczej tak aczkolwiek z tego co wiem i spraltulowalam na sobie to na pewno ilości śluzu w całym organizmie zwiększa syrop Guajazyl który przed owulacja dudlilam butlami. Ale ma poprawę śluzu to stosowałam cała serie suplementów która opisałam w temacie Śluz płodny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ