X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wspomaganie owulacji
Odpowiedz

Wspomaganie owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ananaseq100 Nowa

Wysłany: 17 października 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki i mam pytanie czy bralyscie moze taki suplement diety jak Oligobs Procrea F? o Femifertil slyszalam i sa o tym opinie ale o oligobs nie ma ani jednej opinii tylko sa opisy tego preparatu. Bede wdzieczna za kazda odpowiedz:)

:)
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 17 października 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W innymi wątku nt FF napisałam, że jest to raczej suplement zawierający witaminy i inne elementy mające przygotować organizm do ciąży. Co do wpływu na owulację, to ten zestaw mnie osobiście nie przekonuje.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim jedynym wspomagaczem byl wiesiolek. bralam go az do owulacji, przynajmniej ja tak bralam bo czytalam ze tak trzeba brac, ale nie wiem...

18fd6e31f8e24b67a4afb49b396bfcc3.png

• kalitria Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bralam wiesiolek + femifertil witaminy + kwas foliwoy + belisse. moze za duzo i to tez mnie troche hamuje? wiesiolek jest super. mi pomaga na sluzik i reguluje cykl.

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 23 października 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore wiesiolka ale do tego wspomagacze jajeczkowania....

63b363a823.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ