Wydzielina z piersi
-
Cześć Kobietki! Od niedawno dołączyłam do Waszego grona:) Staram się o dzidziusia od 4 miesięcy...W dniu dzisiejszym zupełnie przez przypadek zauważyłam przy ściśnięciu suka wydzielinę białą i bezbarwną. Czy może któraś z Was miałam podobną sytuację?
-
nick nieaktualny
-
Aaa no i z prl do lekarza, najlepiej endokrynologa, bo ona/on zleci pewnie tez inne badania i calosciowo popatrzy cos sie tam porozwalalo w tych Twoich hormonach. Na poczatek, jakbys nie szla prywatnie i miala dlugi termin to oczywiscie gin tez moze wypisac na to lek, ale lepiej i tak pozniej wybrac sie do endo-jednak na ogol maja wieksze pojecie o tych wszystkich sprawach
EMI_KUB lubi tę wiadomość
-
ja też tak czasami mam a prolaktynę mam ok i inne hormony też, pytałąm 3 lub 4 ginów już nie pamiętam i jednym chórem mówili że to jest gruczoł i normalne że czasem coś z niego wydzieli się pod wpływem ucisku bo ona cały czas pracuje i nie mam się tym przejmować
oczywiście polecam zrobić sobie badania hormonów tak jak pisały dziewczynyEMI_KUB lubi tę wiadomość
-
witam:) też tak miałam i tak jak powyżej dziewczyny pisały polecam zrobić badania prolaktyny Ja niestety miałam zbyt wysoką, dostałam bromergon i po miesiącu przyjmowania spadł mi do 0,3. Aktualnie nie wiem na jakim poziomie się teraz utrzymuje ale w każdym razie tej wydzielina ustąpiła:)
EMI_KUB lubi tę wiadomość
-
EMI_KUB wrote:Cześć Kobietki! Od niedawno dołączyłam do Waszego grona:) Staram się o dzidziusia od 4 miesięcy...W dniu dzisiejszym zupełnie przez przypadek zauważyłam przy ściśnięciu suka wydzielinę białą i bezbarwną. Czy może któraś z Was miałam podobną sytuację?
-
basia1614 wrote:witam:) też tak miałam i tak jak powyżej dziewczyny pisały polecam zrobić badania prolaktyny Ja niestety miałam zbyt wysoką, dostałam bromergon i po miesiącu przyjmowania spadł mi do 0,3. Aktualnie nie wiem na jakim poziomie się teraz utrzymuje ale w każdym razie tej wydzielina ustąpiła:)
-