X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wydzielina z piersi
Odpowiedz

Wydzielina z piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EMI_KUB Znajoma

Wysłany: 3 października 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobietki! Od niedawno dołączyłam do Waszego grona:) Staram się o dzidziusia od 4 miesięcy...W dniu dzisiejszym zupełnie przez przypadek zauważyłam przy ściśnięciu suka wydzielinę białą i bezbarwną. Czy może któraś z Was miałam podobną sytuację?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbadaj w pierwszej kolejnosci prolaktyne :-)

EMI_KUB lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opisane zmiany najprawdopodobniej spowodowane są zaburzeniami równowagi hormonalnej. Idź z tym do lekarza..Przy niedoczynności tarczycy tez to może występować

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez obstawiam, ze to za wysoka prolaktyna jest przyczyna, bo ona wplywa na laktacje.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głównie to takie kwiatki przy prolaktynie

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no i z prl do lekarza, najlepiej endokrynologa, bo ona/on zleci pewnie tez inne badania i calosciowo popatrzy cos sie tam porozwalalo w tych Twoich hormonach. Na poczatek, jakbys nie szla prywatnie i miala dlugi termin to oczywiscie gin tez moze wypisac na to lek, ale lepiej i tak pozniej wybrac sie do endo-jednak na ogol maja wieksze pojecie o tych wszystkich sprawach :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak czasami mam a prolaktynę mam ok i inne hormony też, pytałąm 3 lub 4 ginów już nie pamiętam i jednym chórem mówili że to jest gruczoł i normalne że czasem coś z niego wydzieli się pod wpływem ucisku bo ona cały czas pracuje i nie mam się tym przejmować :-)
    oczywiście polecam zrobić sobie badania hormonów tak jak pisały dziewczyny :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • basia1614 Nowa

Wysłany: 4 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam:) też tak miałam i tak jak powyżej dziewczyny pisały polecam zrobić badania prolaktyny :) Ja niestety miałam zbyt wysoką, dostałam bromergon i po miesiącu przyjmowania spadł mi do 0,3. Aktualnie nie wiem na jakim poziomie się teraz utrzymuje ale w każdym razie tej wydzielina ustąpiła:)

• EMI_KUB Znajoma

Wysłany: 5 października 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo Wam dziękuje!

• Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EMI_KUB wrote:
    Cześć Kobietki! Od niedawno dołączyłam do Waszego grona:) Staram się o dzidziusia od 4 miesięcy...W dniu dzisiejszym zupełnie przez przypadek zauważyłam przy ściśnięciu suka wydzielinę białą i bezbarwną. Czy może któraś z Was miałam podobną sytuację?
    Wysoka prolaktyna, jak mi wyszly wyniki powyzej normy to puerwsze o co gin pytal to o wycieki z piersi :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basia1614 wrote:
    witam:) też tak miałam i tak jak powyżej dziewczyny pisały polecam zrobić badania prolaktyny :) Ja niestety miałam zbyt wysoką, dostałam bromergon i po miesiącu przyjmowania spadł mi do 0,3. Aktualnie nie wiem na jakim poziomie się teraz utrzymuje ale w każdym razie tej wydzielina ustąpiła:)
    Ja jak zbilam prl to po 3 mcach bylam w ciazy :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • basia1614 Nowa

Wysłany: 6 października 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka akurat jestem w 3 cyklu brania bromergonu :) i licze na to ze sie wreszcie uda:)

EMI_KUB daj znac jak wyniki :)

Pozdrawiam dziewczęta :) Miłego dnia ;)

Anutka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ