Wykres
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Proszę o pomoc w interpretacji wykresu.
Moje temperatury od początku są dziwne, jednak teraz to już zupełnie.
Ona nie powinna teraz spadać,żeby nagle skoczyć do góry?
Prawe zupełnie nie znam się na interpretacji temperatur.
Ja mam długie cykle, wiec owu spodziewam się w okolicach 19 dni cyklu.
-
Ala29 wrote:Cześć dziewczyny,
Proszę o pomoc w interpretacji wykresu.
Moje temperatury od początku są dziwne, jednak teraz to już zupełnie.
Ona nie powinna teraz spadać,żeby nagle skoczyć do góry?
Prawe zupełnie nie znam się na interpretacji temperatur.
Ja mam długie cykle, wiec owu spodziewam się w okolicach 19 dni cyklu.
hej teoretycznie powinna spadać ale może np. dopiero jutro spadnie i tak powoli do 19dc albo wręcz w 19dc spadnie gwałtownie. czekaj spokojnie na rozwój wydarzeń -
Alis wrote:Dziewczyny, w jaki sposób mogę wstawić swój wykres pod postem? Obejrzałam już wszystkie funkcje i nie mam pojęcia.
pod wykresem klikasz udostępnij wykres, potem wybierasz miniaturę i kopiujesz cały adres url czy coś takiego potem klikasz ok i wchodzisz w ustawienia w prawym górnym rogu/społeczność i wklejasz link w miejsce podpisu na forum. i gotoweAga_Andzia lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:pod wykresem klikasz udostępnij wykres, potem wybierasz miniaturę i kopiujesz cały adres url czy coś takiego potem klikasz ok i wchodzisz w ustawienia w prawym górnym rogu/społeczność i wklejasz link w miejsce podpisu na forum. i gotowe
eunika bardzo Ci dziękuję za odpowiedź.
Byłam aż wczoraj u gina i pytam czy ten mój organizm to się w ogóle do owulacji zbiera czy nie hahaha
uśmiał się, robi mi monitoring, podobno się zbiera z lewego jajnika
jutro idę znowu sprawdzić rozwój wydarzeńeunika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKolejny problem biedronki1982:
Dlaczego cholerne ovu nie wykrywa u mnie owulacji?! Przeciez na moje oko jest (bole, sluz, test), sam system mi nawet zaznaczyl te dni na zielono! Na temperaturze sie nie znam, bo raczkuje w tej materii...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 11:31
-
biedronka1982 - niestety nie masz zaznaczonych wszystkich temp. aby prawidłowo owu mógł wyznaczyć owulację musisz codziennie o tej samej porze mierzyć temp. Taki wykres nie wiele mi mówi i ciężko cokolwiek powiedzieć.
Jak chcesz kuknij na mój wykres mierzę temp. codziennie o tej samej porze Trzymam za ciebie kciuki -
nick nieaktualnytopa42 wrote:biedronka1982 - niestety nie masz zaznaczonych wszystkich temp. aby prawidłowo owu mógł wyznaczyć owulację musisz codziennie o tej samej porze mierzyć temp. Taki wykres nie wiele mi mówi i ciężko cokolwiek powiedzieć.
Jak chcesz kuknij na mój wykres mierzę temp. codziennie o tej samej porze Trzymam za ciebie kciuki
Ech, to mierzenie jest skomplikowane, bo musze to robic jak Dzola pod koldra w tajemnicy, bo luby ma z tego ubaw!
Ale dzieki, teraz wiem, ze nie ma zmiluj i musze sprawe usystematyzowac. -
nick nieaktualnytopa42 wrote:Najlepiej ustaw sobie budzik - ja tak robię koło 6 i mierzę nie wstając z łóżka - mój M jeszcze śpi Także nic nie widzi A trzymam termometr gdzieś około 10 minut
Moj ma czuly sen i wstaje przed budzikiem.
Ale od poniedzialku do pracy, wiec damy rade, bedzie wstawal pierwszy i jak bedzie w lazience, to zmierze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-