Wykwintna pora owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Najlepiej lody na niego dzialaja. To tak z zaskoczenia. A jak mam wiecej czasu to wibrator, aparat fotograficzny i fajne wdzianko...
no no no Kochana chyba trzeba brać z Ciebie przykład hehe
podziwiam Cię za chęci! hehebiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:Jak ovulkuję to mam czasami większą ochotę. To takie pierwotne:)
No ja też w dniach teoretycznie płodnych mam większą ochotę, teraz to codziennie. No ale trzeba korzystać bo jak już będziemy w ciąży to szaleć aż tak się nie da hehebiedronka1982, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
Elinn wrote:W ogóle istnieje coś takiego jak WPADKA ??? hahaha jakoś normalnie nie mogę sobie wyobrazić
Ja w dni plodne man taką chcice ze łooo, ale nie stosuje żadnych trików, idziemy na żywioł z M i jest booosko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja ogólnie lubię często jakieś sexy coś włożyć na siebie uwielbiam jak mąż pozera mnie wzrokiem
ale od kiedy wyczytałam, ze ślina bardo nie sprzyja plemnikom i lepiej jej unikać podczas starań, nie ma szans na jej pojawienie się w okolicach intymnych ani u mnie ani u niego mąż eis strasznie zaparł ;/ a kiedyś uwielbiał hihihi musi mu strasznie zależeć, ze tak się poświęca -
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Poklocilismy sie o moja mame. Nie czuje sie w obowiazku starac sie o nastroj w tym cyklu!
Szkoda energii na smutności. Nie kłóćcie się do jasnej.... Szkoda czasu i...cyklu:) Życzę pogodzenia pogodzeniowego w całej możliwej optymistycznej wersji!biedronka1982 lubi tę wiadomość