wynik badania na czystosc dziewczyny pomocy
-
hej dziewczyny mialam miec w czwartek hsg ale wszystko runelono to moje wyniki badania czystosci
LEUKOCYTY-bardzo liczne
NABŁONKI-liczne
PAŁECZKI KW, MLEKOWEGO- dosc liczne
GONOKOKI-0
inne bakterie- paleczka g- g+ zalegaja pole widzenia dosc liczne grzyby a stopien mam VI b i nie wiem co oznacza ten stopien bo jak czytalam to sa tyle 4 stopnie jak sie nie myle. i Mam przełozone hsg dopoki nie wylecze lekarz powiedzial ze nie jest tak zle achodze do niego prawie co misiac az glupio mi sie juz pytac o co kolwiek i cały czas daje mi tylko badania teraz maz robil nasienia i tez mu sie nie podobalo bo bylo zbyt ogolnikowo idzie cholery dostac a wyszlo ze ma 75%plemnikow rochomych to jednak mu nic nie mowi czy one sa zdolne do zapłodnienia az mi sie juz wszystkiego odechciewa.....Magda26 -
Magda 26 wrote:hej dziewczyny mialam miec w czwartek hsg ale wszystko runelono to moje wyniki badania czystosci
LEUKOCYTY-bardzo liczne
NABŁONKI-liczne
PAŁECZKI KW, MLEKOWEGO- dosc liczne
GONOKOKI-0
inne bakterie- paleczka g- g+ zalegaja pole widzenia dosc liczne grzyby a stopien mam VI b i nie wiem co oznacza ten stopien bo jak czytalam to sa tyle 4 stopnie jak sie nie myle. i Mam przełozone hsg dopoki nie wylecze lekarz powiedzial ze nie jest tak zle achodze do niego prawie co misiac az glupio mi sie juz pytac o co kolwiek i cały czas daje mi tylko badania teraz maz robil nasienia i tez mu sie nie podobalo bo bylo zbyt ogolnikowo idzie cholery dostac a wyszlo ze ma 75%plemnikow rochomych to jednak mu nic nie mowi czy one sa zdolne do zapłodnienia az mi sie juz wszystkiego odechciewa.....
Magda jesteś chyba pierwszą dziewczyną starajacą się, którą narzeka na to, że lekarz się "za bardzo stara" To bardzo dobrze, że zleca masę badań, o to w tym chodzi, żeby dojść źródła problemów. Ja bym mu zaufała i leczyła według jego planu.Saramago, Anoolka lubią tę wiadomość
-
No Też z ciekawosci zajrzalam do moich wynikow i mam III i też zaden z lekarzy nie skomentowal masakra jakas! tylko wyczytalam ze w ciazy moze byc troszke inaczej. a Wy dziwczyny jakie miałyscie wyniki ????????? odpowie ktoś cos ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 18:42
-
Cynamonek30 wrote:No Też z ciekawosci zajrzalam do moich wynikow i mam III i też zaden z lekarzy nie skomentowal masakra jakas! tylko wyczytalam ze w ciazy moze byc troszke inaczej. a Wy dziwczyny jakie miałyscie wyniki ????????? odpowie ktoś cos ?
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, to że jest 75% żywych plemników to jeszcze nic nie znaczy. Ważne jest ile jest o prawidłowej budowie. Mój ma żywych 48% ale w tym o prawidłowej budowie 8% (minimum to 4%). Szału nie ma z jego badaniami ale jak to lekarz powiedział "damy radę"
-