X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WYNIK BETA
Odpowiedz

WYNIK BETA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2024, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny pomoglybyscie zinterpretować wynik będą bo kompletnie go nie rozumiem? 12769,0

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2024, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś w ciąży z betą robi się też progesteron.

Ladybug7687 lubi tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2024, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana za odpowiedź
    Dziwna sytuacja
    Dwa razy juz byłam u ginekologa 6 tydzień wczoraj ale jest pęcherzyk płciowy, zolciowy, ale nie lekarz nie widzi cały czas zarodka.. nie wiem już co myśleć

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2024, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybug7687 wrote:
    Dziękuję kochana za odpowiedź
    Dziwna sytuacja
    Dwa razy juz byłam u ginekologa 6 tydzień wczoraj ale jest pęcherzyk płciowy, zolciowy, ale nie lekarz nie widzi cały czas zarodka.. nie wiem już co myśleć

Przy becie ponad 10000 powinien być już zarodek - choć czasem się zdarza później; wybierz się jeszcze na wizytę.

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy becie ponad 19 tys nie było jeszcze zarodka :) tydzień później już pikało serduszko

Frutellka , blob, Ladybug7687 lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    👩🏻🩷9 E 👦🏻🩵8 E 👧🏻🩷6 T 👶🏻 L:
    age.png

Szalona rodzina z 4 szalonych dzieci 🤪
    Szalona matka córki z niepełnosprawnościami 👻
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2024, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze to słyszeć. Dziekuje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ