X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WYNIK BETA
Odpowiedz

WYNIK BETA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2024, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny pomoglybyscie zinterpretować wynik będą bo kompletnie go nie rozumiem? 12769,0

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2024, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś w ciąży z betą robi się też progesteron.

Ladybug7687 lubi tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2024, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana za odpowiedź
    Dziwna sytuacja
    Dwa razy juz byłam u ginekologa 6 tydzień wczoraj ale jest pęcherzyk płciowy, zolciowy, ale nie lekarz nie widzi cały czas zarodka.. nie wiem już co myśleć

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2024, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladybug7687 wrote:
    Dziękuję kochana za odpowiedź
    Dziwna sytuacja
    Dwa razy juz byłam u ginekologa 6 tydzień wczoraj ale jest pęcherzyk płciowy, zolciowy, ale nie lekarz nie widzi cały czas zarodka.. nie wiem już co myśleć

Przy becie ponad 10000 powinien być już zarodek - choć czasem się zdarza później; wybierz się jeszcze na wizytę.

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
  • Sara30 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy becie ponad 19 tys nie było jeszcze zarodka :) tydzień później już pikało serduszko

Frutellka , blob, Ladybug7687 lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️33
    🙋🏻‍♂️38
    👩🏻🩷9 E 👦🏻🩵8 E 👧🏻🩷6 T 👶🏻 L:
    age.png

Szalona rodzina z 4 szalonych dzieci 🤪
    Szalona matka córki z niepełnosprawnościami 👻
  • Ladybug7687 Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2024, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze to słyszeć. Dziekuje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ