Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wynik hcg
Odpowiedz

Wynik hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olciax333 Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem dzień przed okresem wczoraj test pozytywny dziś beta 22 czy to dobry wynik? ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz w poniedziałek żeby sprawdzić przyrost bo to jest istotne :)
    Powodzenia ✊🏻

• Olciax333 Debiutantka

Wysłany: 15 stycznia, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś powtórzyłam i wyniki 180.Czy to dobry przyrost ?:)

• Clausix Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu możesz sprawdzić ;) https://ovufriend.pl/kalkulator-hcg.html

32 lata, starania od 10.2019
    03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
    💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅

💊 M - Fertilman Plus 2x1

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."
  • Olciax333 Debiutantka

Wysłany: 15 stycznia, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki 🥰

• AniaAndziaAnika Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Mam na imię Ania lat 29 maju już 30:(. Jestem mamą 9 letniego chłopca :) Pawełka, Jestem żona od 5 lat :) Pochodzę z województwa Śląskiego na codzień pracuje w żłobku :) już od 5 lat spełniam się jako opiekunka i od 2 lat objęłam dodatkowo pracę kierownika placówki :) ale to już o mnie nie ma o czym gadać... To nie najważniejsze
    Zawsze chciałam mieć 3 dzieci... Od roku 2019 nie było kolorowo w tym temacie i do dziś nie jest łatwo.. Jestem po 3 poronieniach
    Pierwsze poronienie samoistne 6 tydz :( 2019
    Drugie poronienie puste jajo płodowe 8 tydz 2020 :(
    Trzecie poronienie przestało bić serduszko w 12 tyg 2020
    Dwa razy byłam oczyszczana poprzez zabieg łyżeczkowanie w szpitalu moje historie są bardzo długie i bolesne chyba nigdy nie zostaną zagojone ale po 3 stratach pod skrzydła wzięła mnie klinika niepłodności gdzie zostałam skierowana przez swojego lekarza mnóstwo badań genetycznych z których co niektóre wyszły pozytywne niestety ale co najlepsze one mogą być powodem ale także nie muszą powodem moich strat ale dostałam dokładna instrukcje od pani prowadzącej w klinice co mam robić itp
    Dziś wygląda to następująco
    Pozytywny test, beta pozytywna13. 01, jest pecherzyk ale bez zarodka, odrazu heparyna w zastrzykach, prostegon, witaminy, kwas foliowy jutro powtarzam betę i za 2 tygodnie wizyta ponowna u pani doktor... Co czuje ciężko określić to strach ,gdzies w duszy modlę się się proszę błagam aby się udało ale wiem jak jest i muszę do tego chłodno podchodzić i racjonalnie przecież wiem jak wygląda rzeczywistośc i co moze się wydarzyć przechodziłam to nie raz 😔 Samopoczucie hmm senna jestem, sikam częściej, no i nabrzmiałe piersi...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ