Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wyniki badan
Odpowiedz

wyniki badan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dream Debiutantka

Wysłany: 25 maja 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki czy moglybyscie dla mnie zinterpretowac te wyniki: Trzon macicy w przodozgięciu. Endometrium szerokosci 4,6 mm. prawy jajnik 33,3 X 19,4, lewy jajnik 32,4 X 17,5. Czy jest w porzadku czy nie

warto mieć marzenia doczekać ich spełnienia..
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się że jest ok choć endometrium jest cienkie ale pewno to takie jest zaraz po @

• sylwiunia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli były to pierwsze dni cyklu to endometrium jak najbardziej prawidłowe,

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ