X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wyniki badan
Odpowiedz

wyniki badan

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dream Debiutantka

Wysłany: 25 maja 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki czy moglybyscie dla mnie zinterpretowac te wyniki: Trzon macicy w przodozgięciu. Endometrium szerokosci 4,6 mm. prawy jajnik 33,3 X 19,4, lewy jajnik 32,4 X 17,5. Czy jest w porzadku czy nie

warto mieć marzenia doczekać ich spełnienia..
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi się że jest ok choć endometrium jest cienkie ale pewno to takie jest zaraz po @

• sylwiunia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli były to pierwsze dni cyklu to endometrium jak najbardziej prawidłowe,

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ