X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki badań
Odpowiedz

Wyniki badań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • basiaaaaa Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś sie zna..
    Zrobiłam badania 7 dni wyższych temperatur (10 dni wcześniej usg potwierdzające owulacje)

Estradiol
    933,4 pmol/l norma do 774
    254/82 pg/ml norma do 211
    prodesteron
    66,22 umol/l norma do 86
    20,79 ng/nl norma do 27
    Prolaktyna 335,1 mu/l

Bardzo proszę o jakąś radę, do lekarza idę za ponad dwa tygodnie. Czuję się źle w zasadzie ciężko mi wstać z łóżka, nie mam siły cały czas bym spała i ciągle chce mi się pić, czy to powoduje ten wysoki poziom tego estradiolu?

basia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ