X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki badań
Odpowiedz

Wyniki badań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • basiaaaaa Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś sie zna..
    Zrobiłam badania 7 dni wyższych temperatur (10 dni wcześniej usg potwierdzające owulacje)

Estradiol
    933,4 pmol/l norma do 774
    254/82 pg/ml norma do 211
    prodesteron
    66,22 umol/l norma do 86
    20,79 ng/nl norma do 27
    Prolaktyna 335,1 mu/l

Bardzo proszę o jakąś radę, do lekarza idę za ponad dwa tygodnie. Czuję się źle w zasadzie ciężko mi wstać z łóżka, nie mam siły cały czas bym spała i ciągle chce mi się pić, czy to powoduje ten wysoki poziom tego estradiolu?

basia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ