X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki hcg
Odpowiedz

Wyniki hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • JustMe Znajoma

Wysłany: 31 lipca 2023, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 dni przed okresem zrobiłam test, na którym była bladzioszka kreska. Okres planowo miał nadejść 29.07, cykle mam regularne jak w zegareczku.
    Moje wyniki hcg:
    25.07 - 31
    26.07 - 55
    27.07 - 81
    29.07 - 163

Czy te wartości nie są zbyt niskie mimo prawidłowych przyrostów? Lekarz do 10 sierpnia nieobecny na urlopie. Poroniłam w maju i jestem strasznie za przeproszeniem osrana :-)
    W poprzedniej ciąży w dniu okresu hcg było grubo ponad 450 - to pewnie teraz miałam później owulację?

• PustynnyKwiat Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustMe wrote:
    5 dni przed okresem zrobiłam test, na którym była bladzioszka kreska. Okres planowo miał nadejść 29.07, cykle mam regularne jak w zegareczku.
    Moje wyniki hcg:
    25.07 - 31
    26.07 - 55
    27.07 - 81
    29.07 - 163

Czy te wartości nie są zbyt niskie mimo prawidłowych przyrostów? Lekarz do 10 sierpnia nieobecny na urlopie. Poroniłam w maju i jestem strasznie za przeproszeniem osrana :-)
    W poprzedniej ciąży w dniu okresu hcg było grubo ponad 450 - to pewnie teraz miałam później owulację?

Chyba późniejsza owulacja,
    Ja za pierwszym razem miałam wynik 345 bety i to był dzień miesiączki

A teraz jak się udało to mam tak:

29.07 beta 77.3
    31.07 beta 213.5

powinnam dostać miesiączkę 02.08 więc pewnie będzie 400 przyrost więc prawidłowo idzie.

JustMe lubi tę wiadomość

2020 początek starań
    2022 8tc 💔
    2023 musi się udać 🤞

27.07⏸️🙈
    29.07 beta 77.3
    31.07 beta 213.5
    04.08 beta 1205.1
    05.08 6mm pecherzyk
    17.08 160/min jest❤️
    30.08 20mm człowieczka 🥹
    27.09 6,6cm 😍
    25.10 chłopczyk💙😍
    20.12 wizyta 🤞
    preg.png
  • JustMe Znajoma

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża obumarła.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ