Wyniki krwi
-
Liliuszka_2024 wrote:Hej może pomożecie mi okres spoznia mi się 4 dni. Cały czas mam bole podbrzusza. Zrobiłam badania bete mam 0.200<
Progesteron 0.98 wynik wskazuje na fazę okoloowulacyjna.
Czy to dobre wyniki ? Czy dostanę na dniach miesiaczki ??03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Liliuszka_2024 wrote:Dzięki... poczekam w takim razie na @. Pierwszy raz mam taką sytuację, że miesiaczka się spoznia . Zawsze wszystko działało jak w zegarku. 😔03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Liliuszka_2024 wrote:Dzięki. Brzuch mnie mega boli od piątku. Miałam 4 poronienia za sobą. Ale takiej sytuacji nie miałam z okresem 🤷♀️03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Ogólnie wszystko jest ok. Poronienia były z byłym mężem. Mam też między czasie udane ciaze
Mam 2 dzieci. Chodź o córkę starałam się bardzo długo i problem tkwił raczej w głowie ale znów ciaza była cały czas na podstrzymaniu. Mam problem z progesteronem w czasie ciąży i zniekształcona macicę, która ciaze odbiera jako intruza.
Teraz mam partnera nowego po 3 latach bycia razem podjęliśmy decyzję o staraniu ale narazie jak widać niż z tego. Za 2 tyg mam wizytę u ginekologa zobaczymy co powieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia, 22:10
-