Wyniki progesteronu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej! Byłam we wtorek na monitoringu dostałam informacje PIĘKNE CIAŁKO ŻÓŁTE i endometrium 10mm, dziś zbadałam progesteron gdzieś około 7/8 dni po i niestety 9,35 🥲 to oznacza ze już po wszystkim ?🥲Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej.
-
nick nieaktualnyPaulaona wrote:Hej hej! Byłam we wtorek na monitoringu dostałam informacje PIĘKNE CIAŁKO ŻÓŁTE i endometrium 10mm, dziś zbadałam progesteron gdzieś około 7/8 dni po i niestety 9,35 🥲 to oznacza ze już po wszystkim ?🥲
Paulaona lubi tę wiadomość
-
Też ostatnio miałam niby ładną owulacje i progesteron niecałe 8 😒
polkosia lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Nie testujesz?
Dalej cisza😂 ale ja się po comiesięcznym testowaniu stresuje wiec poczekam jeszcze. Choć wczoraj miałam objawy jak 🩸 byłam pewna ze rano wstanę a tam będzie krew, No ale czekam jeszcze na razie spóźniony 2 dni, a czasem się tak zdążą. A jak u Ciebie ?polkosia lubi tę wiadomość
Skoro można pomyśleć, że może być lepiej, to znaczy, że już jest lepiej. -
Paulaona wrote:Dalej cisza😂 ale ja się po comiesięcznym testowaniu stresuje wiec poczekam jeszcze. Choć wczoraj miałam objawy jak 🩸 byłam pewna ze rano wstanę a tam będzie krew, No ale czekam jeszcze na razie spóźniony 2 dni, a czasem się tak zdążą. A jak u Ciebie ?
U mnie 11 dpo cień cienia na teście Testeo, beta następnego dnia 23 i od razu wzięłam Luteinę. Dzisiaj po 48h beta 73 i progesteron 28. Jestem zszokowana, że z takim progesteronem się udało 😳😳😳Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:U mnie 11 dpo cień cienia na teście Testeo, beta następnego dnia 23 i od razu wzięłam Luteinę. Dzisiaj po 48h beta 73 i progesteron 28. Jestem zszokowana, że z takim progesteronem się udało 😳😳😳
Jak sie bierze luteine to badanie proga jest bez sensu, wplywa ona na wynik progesteronu i wychodzi w badaniu. -
polkosia wrote:U mnie 11 dpo cień cienia na teście Testeo, beta następnego dnia 23 i od razu wzięłam Luteinę. Dzisiaj po 48h beta 73 i progesteron 28. Jestem zszokowana, że z takim progesteronem się udało 😳😳😳
U mnie tez się udało ! Beta 24 i progesteron urósł do 27, po 48 83 beta i progesteron 33 🥺🥺❤️
Jak się czujesz ? Kiedy wizyta u lekarza.?
polkosia lubi tę wiadomość
Tez jestem w szoku z 9,35 do 33! 🥺polkosia lubi tę wiadomość
Kobietki mam zrobić progesteron w 23 dniu cyklu, wypada mi to 2 stycznia czyli niedzielę 😒 myślicie, że jak zrobię w 24 dniu cyklu będzie ok?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Kobietki mam zrobić progesteron w 23 dniu cyklu, wypada mi to 2 stycznia czyli niedzielę 😒 myślicie, że jak zrobię w 24 dniu cyklu będzie ok?1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1
On 🧔31
Wyniki nasienia - w granicach normy -
Mam stymulowany drugi cykl i właśnie nie wiem ile będzie trwał 😒👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Jak stymulowany to powinien byc mniej wiecej idealny (przynajmniej w teorii) czyli ok 28 dni --> prog do zrobienia miedzy 21 a 23 dc. Generalnie jak zrobisz np 24 dc to tez prog moze byc podwyzszony... To nie jest tak ze 23dc masz wysoki poziom, a 24dc nagle juz niski. Czy mialas monitoring i potwierdzona owu?1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1
On 🧔31
Wyniki nasienia - w granicach normy -
W 13 dniu cyklu (dzień przed wigilią) pęcherzyk 17mm, teraz lekarz jest na urlopie i nie mam jak zobaczyć czy owualcja była na 100 procent.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————