WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki testosteron
Odpowiedz

Wyniki testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zosienka Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2022, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam pytanie o wyniki badań, wiem, że temat jest bardziej złożony niż post na forum.
    Odebralam wczoraj wyniki
    Testosteron Icd9 o41 31.46 ng/dl normy 7.21-79.31, czy to jest ok wynik? Bo na wynikach nie ma nic o podziale na płeć, a niektóre strony internetowe podają dużo niższe wyniki dla kobiet....
    Shbg 87.46 nmol/l

Mam lekarza w przyszłym tygodniu, ale próbuje coś zrozumieć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2022, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z testosteronem i tak nic Ci nie zrobią.. bo na obniżenie stosowane są tabletki anty. Mi endokrynolog powiedziała, że leczenie mija się z celem 🤷🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 18:06

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ