X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki testosteron
Odpowiedz

Wyniki testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zosienka Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2022, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam pytanie o wyniki badań, wiem, że temat jest bardziej złożony niż post na forum.
    Odebralam wczoraj wyniki
    Testosteron Icd9 o41 31.46 ng/dl normy 7.21-79.31, czy to jest ok wynik? Bo na wynikach nie ma nic o podziale na płeć, a niektóre strony internetowe podają dużo niższe wyniki dla kobiet....
    Shbg 87.46 nmol/l

Mam lekarza w przyszłym tygodniu, ale próbuje coś zrozumieć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2022, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z testosteronem i tak nic Ci nie zrobią.. bo na obniżenie stosowane są tabletki anty. Mi endokrynolog powiedziała, że leczenie mija się z celem 🤷🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 18:06

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ