Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki testosteron
Odpowiedz

Wyniki testosteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zosienka Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2022, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam pytanie o wyniki badań, wiem, że temat jest bardziej złożony niż post na forum.
    Odebralam wczoraj wyniki
    Testosteron Icd9 o41 31.46 ng/dl normy 7.21-79.31, czy to jest ok wynik? Bo na wynikach nie ma nic o podziale na płeć, a niektóre strony internetowe podają dużo niższe wyniki dla kobiet....
    Shbg 87.46 nmol/l

Mam lekarza w przyszłym tygodniu, ale próbuje coś zrozumieć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2022, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z testosteronem i tak nic Ci nie zrobią.. bo na obniżenie stosowane są tabletki anty. Mi endokrynolog powiedziała, że leczenie mija się z celem 🤷🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 18:06

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ