Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wysokie LH, mdłości i okres (5 dni z rzedu)
Odpowiedz

Wysokie LH, mdłości i okres (5 dni z rzedu)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Abcdeka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam jakiś problem. Od pół roku robię testy owulacyjne i ZAWSZE wchodziły pozytywne tylko w dniu owulacji (2 dni pozytywnych obok siebie). Robię codziennie od pół roku nie zważając na etap cyklu.

Dostałam okres 4 dni temu i pierwszy raz testy owulacyjne są pozytywne od 5 dni (już zanim dostałam okres). Dodatkowo mam mdłości.

Czy któraś z Was miałam podobnie? Co może powodować tak wysokie LH przez tak wiele dni z rzędu w czasie okresu? Beta <2,3 (robiona wczoraj), więc w ciąży nie jestem. Mam mdłości.

Szukam ginekologa, ale może powinnam udać się do innego specjalisty?

Czy któraś miała podobnie i może coś podpowiedzieć? :(

🙎🏼‍♀️1991 🙎🏼‍♂️1992
    👰🏼🤵🏼2024
    Starania od: 1.2024

AMH: 12,8 (nie mam PCOS) ❌
    D3: 44,5 ✅
    Monitoring ✅
    Cykle owulacyjne ✅

Koncentracja 6mln/ml ❌
    Morfologia 1% ❌
    Stres oksydacyjny ✅
    FSH, LH, Estradiol, Prolaktyna, DHEA, Testosteron ✅
    Test fragmentacji DNA ✅

Kwalifikacja pod In Vitro (na podstawie wyników badań).

Suplementacja obydwoje ✅ (ona - od 6.2024, on - od 8.2024

06.2024 ciąża biochemiczna ❌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ