X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wzrost temperatury mimo okresu?? POMOCY
Odpowiedz

wzrost temperatury mimo okresu?? POMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mordulka21 Debiutantka

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam regularne cykle srednio co 28 dni. Ostatni spoznil mi sie o 2 dni i byl inny niz zwykle tj. pierwszy dzien krwawilam dosc mocno( a zwykle tego dnia nie ma prawie nic), drugi tez srednie krwawienie, trzeci juz zdecydowanie lekkie a dwa ostatnie to plamienia. Temperatura utrzymuje sie na ppodwyzszonym poziomie- 36,8-37.0 a zwykle spadala w trakcie okresu....Nie mam infekcji, nie jestem przeziebona. Nie wiem czy jest sens robic test ciazowy...juz sie pogubilam...

• lilirose Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordulka, zrób dla świętego spokoju. Sikaniec powinien już wyjść. Ciężko nam wyrokować, nie mamy wglądu do Twojego ciała, a sama tempka to za mało.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ