X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wzrost temperatury mimo okresu?? POMOCY
Odpowiedz

wzrost temperatury mimo okresu?? POMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mordulka21 Debiutantka

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam regularne cykle srednio co 28 dni. Ostatni spoznil mi sie o 2 dni i byl inny niz zwykle tj. pierwszy dzien krwawilam dosc mocno( a zwykle tego dnia nie ma prawie nic), drugi tez srednie krwawienie, trzeci juz zdecydowanie lekkie a dwa ostatnie to plamienia. Temperatura utrzymuje sie na ppodwyzszonym poziomie- 36,8-37.0 a zwykle spadala w trakcie okresu....Nie mam infekcji, nie jestem przeziebona. Nie wiem czy jest sens robic test ciazowy...juz sie pogubilam...

• lilirose Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordulka, zrób dla świętego spokoju. Sikaniec powinien już wyjść. Ciężko nam wyrokować, nie mamy wglądu do Twojego ciała, a sama tempka to za mało.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ