X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wzrost temperatury mimo okresu?? POMOCY
Odpowiedz

wzrost temperatury mimo okresu?? POMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mordulka21 Debiutantka

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam regularne cykle srednio co 28 dni. Ostatni spoznil mi sie o 2 dni i byl inny niz zwykle tj. pierwszy dzien krwawilam dosc mocno( a zwykle tego dnia nie ma prawie nic), drugi tez srednie krwawienie, trzeci juz zdecydowanie lekkie a dwa ostatnie to plamienia. Temperatura utrzymuje sie na ppodwyzszonym poziomie- 36,8-37.0 a zwykle spadala w trakcie okresu....Nie mam infekcji, nie jestem przeziebona. Nie wiem czy jest sens robic test ciazowy...juz sie pogubilam...

• lilirose Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordulka, zrób dla świętego spokoju. Sikaniec powinien już wyjść. Ciężko nam wyrokować, nie mamy wglądu do Twojego ciała, a sama tempka to za mało.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ