Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wzrost temperatury mimo okresu?? POMOCY
Odpowiedz

wzrost temperatury mimo okresu?? POMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mordulka21 Debiutantka

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Mam regularne cykle srednio co 28 dni. Ostatni spoznil mi sie o 2 dni i byl inny niz zwykle tj. pierwszy dzien krwawilam dosc mocno( a zwykle tego dnia nie ma prawie nic), drugi tez srednie krwawienie, trzeci juz zdecydowanie lekkie a dwa ostatnie to plamienia. Temperatura utrzymuje sie na ppodwyzszonym poziomie- 36,8-37.0 a zwykle spadala w trakcie okresu....Nie mam infekcji, nie jestem przeziebona. Nie wiem czy jest sens robic test ciazowy...juz sie pogubilam...

• lilirose Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordulka, zrób dla świętego spokoju. Sikaniec powinien już wyjść. Ciężko nam wyrokować, nie mamy wglądu do Twojego ciała, a sama tempka to za mało.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ