za wzceśnie test ciążowy???
-
nick nieaktualnywitam staram się o dzidzie, moje cykle to 28-30 dni, kochałam się z mężem w dni płodne ( miałam typowy śluz) i chyba w owulacje( bo tego dnia polało mnie wodobrzusze i strasznie kuł jajnik) czyli 30.06. to był 15 dzień cyklu, teraz jest 23 dzień cyklu głupia robiłam test w południe bo już nie mogłam wytrzymać i oczywiście wyszedł negatywny, nie mam też żadnych objawów no może dziś trochę mam wrażliwe sutki. Zrobiłam test za szybko??? kiedy więc w mim przypadku zrobić go, jakie są szanse na dzidzie...tak bardzo bym chciała
-
szanse na dzidzie ??Boze dziewczyno a kto Ci na to odpowie??wrozka????Jesli sie uprawia sex bez zabezpieczen to szanse na ciaze zawsze sa...Ale nikt cie nie przeswietli i nie powie..Tak jestes w ciazy...Przeciez to troche niepowazne podejscie ....
Skoro sama piszesz zes glupia i zrobilas za wczesnie test bo w 8dniu po domniemanej owulacji to chyba logiczne , ze malo prawdopodobne by test juz wyszedl...Zrob w dniu spodziewanej miesiaczki lub jak okres ci sie spozni..Poco sie tak nakrecasz????Troche cierpliwosci bo ciaza to proces i nie zawsze musi sie udac w nia zajsc szybko....vanessa, vincaminor, Landryneczka, la, Isia93, weronika86, Marronek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie tak jak pisze Kapturnica!
po co wy ledwo po seksie robicie testy, przeciez na chlopski rozum wiadomo ze nie wyjdzie!
widze, ze mało która tutaj ma cierpliwość czekać do @ a wczesniej testów nie bylo i nasze mamy tylko polegały na @ lub jej braku! wiec spokojnie!
ja robiłam 5 dni po spodzieanej @ i nie dośc ze po 3 sek piekne dwie krechy to jeszcze beta prawie 5 tysiecy! wiec wyluzujcie sie, napijcie sie piwa ird! a po spodziewanej @ robcie testy bo szkoda nerwow i kasy na testy ktore źle wyjda!!
vanessa, kapturnica, Ania_XxX lubią tę wiadomość
-
1. Tak, zrobilas test za szybko i dobrze o tym wiesz.
2. Zrob w terminie spodziewanej @.
3. Jak sie mezczyzna z kobieta kocha w dni plodne to chyba kazdy wie ze szanse na dziecko sa, prawda?
4. Tutaj kazda "tak bardzo by chciala"Rudasek, vanessa, kapturnica, Qrczak, momo1009, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:szanse na dzidzie ??Boze dziewczyno a kto Ci na to odpowie??wrozka????Jesli sie uprawia sex bez zabezpieczen to szanse na ciaze zawsze sa...Ale nikt cie nie przeswietli i nie powie..Tak jestes w ciazy...Przeciez to troche niepowazne podejscie ....
Skoro sama piszesz zes glupia i zrobilas za wczesnie test bo w 8dniu po domniemanej owulacji to chyba logiczne , ze malo prawdopodobne by test juz wyszedl...Zrob w dniu spodziewanej miesiaczki lub jak okres ci sie spozni..Poco sie tak nakrecasz????Troche cierpliwosci bo ciaza to proces i nie zawsze musi sie udac w nia zajsc szybko....lenka123321, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe mialam pytanie ale po wypowiedzi kapturnicy wole nie pytac zeby nie wyskoczyla na mnie .. apropo, forum to miejsce gdzie mozna zadawac pytania jak glupie by sie nie wydawaly zwlaszcza ze jest to forum dla kobiet starajacych sie o ciaze!!
weronika86, karola_aa, JagnaJankowska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:hehe mialam pytanie ale po wypowiedzi kapturnicy wole nie pytac zeby nie wyskoczyla na mnie .. apropo, forum to miejsce gdzie mozna zadawac pytania jak glupie by sie nie wydawaly zwlaszcza ze jest to forum dla kobiet starajacych sie o ciaze!!
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
Ja czytałam jak niejednokrotnie test nie wyszedł nawet w dniu spodziewanej miesiączki. Wystarczy, że dużo pijesz, często wstajesz do toalety.
W aptece Pani mi powiedziała, że lepiej robić tydzień po terminie. Gin, że już różne cuda widział.Są przypadki kiedy beta wychodzi ujemna mimo, że ciąża więc testy sikane tym bardziej.
Głowa do góry.
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
1sarenka111 wrote:witam staram się o dzidzie, moje cykle to 28-30 dni, kochałam się z mężem w dni płodne ( miałam typowy śluz) i chyba w owulacje( bo tego dnia polało mnie wodobrzusze i strasznie kuł jajnik) czyli 30.06. to był 15 dzień cyklu, teraz jest 23 dzień cyklu głupia robiłam test w południe bo już nie mogłam wytrzymać i oczywiście wyszedł negatywny, nie mam też żadnych objawów no może dziś trochę mam wrażliwe sutki. Zrobiłam test za szybko??? kiedy więc w mim przypadku zrobić go, jakie są szanse na dzidzie...tak bardzo bym chciała
Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie.
To zdecydowanie za wcześnie. A tak w ogóle ile się staracie?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -