X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak, nigdy nie ma sprawiedliwosci, jak zajdziesz ja mam ochote na mega smieciowe zarcie i czasem jem czasem nie ale najgorsze jest jak moj wcina chipsy i popija piwem a ja sie slinie wiec w zamian chce chipsy i cole wiec jest gadanie ze mi nie wolno :P I tak jem :D

A potem jak juz sie urodzi to znow pewne ograniczenia bo karmisz i tak caly czas:P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś wyjątowo tak je bo ma problemy w pracy wieć jakoś chciałam mu osłodizć zycie a nie chciało mi sie nic gotować dużego.

Wie ze jak czegoś nie moge jesc to raczej stara sie nei jesc tego przy mnie ,ale no czasem tez cos kolo mnie wcina, albo wcina moje jedzonko heh.

A jak si eczujesz?>

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz za wcinanie moje bym sie nie obrazala :D

A u mnie dobrze ciazowo, a poza tym wczoraj zaniemogla mi noga.... cos w okolicach nerwu kulszowego....nie moglam chodzic ani nic, dzis juz troche lepiej... jutro sie umowilam z mama na masazyk...

A ogolnie kicha straszna bo jestem mega do tylu z kasa (z powodu goscia u ktorego moj G pracowal) noo i wyprawkowo mega do tylu czuje sie jakbym zaraz miala rodzic a nic nie miala... strasznie zagubiona w tym wszystkim... jakos za szubko mi ten czas mija... teraz jeszcze te pierwsze rozliczenia firmowe wiec treche stresik.

A jak tam u Ciebie?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czekam na @.
    Pije dwie saszetki dziennie inofolicu, do tego na noc jedna tabletka glucophage. Pilnuje diety- narazie.

Po za tym przymierzamy sie do kupienia domu ale ja mam wątpliwości czy to dobry czas, bo mąż ma już dość swojej pracy, chce złożyć wypowiedzenie- ja go w tym utwierdzam bo tak sie nie da zyć jak całymi dniami przed komutem, w nocy spac nie może ze stresu.
    Szkoda zdrowia. A z drugiej strony dom buduje sie pod nasze zachcianki iwec szkodaby mi go było gdyby przepadł :(.

Jak biore te leki i jestem na tej diecie to bardzo dobrze ise czuje, mam dobry humor pomimo problemów w pracy, z długim cyklem, głupotami brata, praca męża, teściową która idzie do szpitala ( sama zostane z całym "bałaganem" w biurze bo ma coś tam z wątrobą jeszcze nie wiadomo dokładnie co jej jest. Jakoś tak optymistycznie patrze na to wszystko.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to dobrze mimo ze zle, przynajmniej jesien Cie nie dobija. Bede trzymac kciuki za pomyslne rozwiazanie spraw.

A co do domu... trudna decyzja, w sumie nie wiadomo co lepsze, z jednej strony dom nie zajac jak nie ten to inny z drugiej szkoda przegapic okazji.... Tu nie doradze bo nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesienna chandra nei ma mnie kiedy dopaść. za duzo wszystkiego na raz

atdc3e5exzk12dxf.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie kiedy tak ponuro szaro to nic sie nie chce

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi wzielabym juz lutke. Nie ma co przeciągać. Ja czekałam raz 50 dni. Ale w 36 miała skok i to juz poczekalam i faktycznie po kolejnych 14 byl okres. U ciebie nic nie zapowiada ze ma sie cos pojawic:/.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa przez 5 dni dwie tabletki? Jak to sie brało?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Nidgy nie brala na wywołanie bo okres przychodzil

ewi0808 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki. od jutra biore. dzwoniłam wczoraj do gin. luteina 50 mg 2 tab na dzien

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za szybka @ ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWI!!!!!!!!!!!! jestes? potrzebuje pomocy! :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jestem

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w sumie juz nie wazne bo musialam i tak sie przejsc do zusu. Ogolnie wkurzyl mnie ten program platnik, ale poszlam dzis do zusu i mam juz wejscie na ten profil pue wiec juz problem sie rozwiazal. Okazalo sie ze zus mam 8minut od miejsca zamieszkania bo mi przeniesli :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatnik jest teraz porąbany jak go zrobili w wersji interaktywnej ( tzn łączysz sie jakgdyby z zusem) ciężko dojść z tym do ładu.
    A z czym miałaś konkretnie problem.
    A no to ułatwili Ci sprawe :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    porabany i trudny w obsludze. A potrzebowalam wyslac deklaracje bo dzis termin platnosci i skladania i mialam nadzieje ze mi sie uda przez neta to zrobic, ale dobrze ze poszlam do nich bo wlasnie jeszcze sie okazalo ze zrobili blad w nazwisku mojego pracownika wiec na miejscu to zalatwilam no i o tym ePUAP babeczka mmi powiedziala wiec nie czekalam w kolejce, blisko od domu i wszystko zalatwilam wiec spoksik :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)) no to super, sorki ze nie odpisalam wczesniej. ale ostatnio tu jakoś cicho wiec w pracy nie było czasu to mnie tez nie ciagneło wchodzić. A jak cos kiedys bedziesz potrzebowac jeszcze to pisz na priv to mi e-mail przyjdzie ze ktos do mnie napisał, także szybciej zareaguje

atdc3e5exzk12dxf.png
‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ