Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri, kurcze miałam nadzieję, że u Ciebie akcja na całego... U mnie masakra, coś mnie rozkłada, byłam wczoraj u gina. Potwierdził ciążę. Narazie był tylko pęcherzyk płodowy. Boję się, że ta infekcja zaszkodzi dziecku. Walczę z temperaturą. Mam 2 tyg. L4 i chciałam iść dzisiaj do internisty, żeby mnie osłuchał i dokładnie stwierdził, co jest grane, bo ginekolog opierał sie tylko na tym, co mówiłam. Objawy mam grypowe jadę dziś na wieczorynkę, bo w przychodni mnie nie przyjęli
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLitle kuruj sie!!
Baronowa miałaś racje robi mi się z niedoczymnosci nadczynność tarczycy....mam od jutra odstawić eutyrox i zrobić badania w poniedziałek. I w środę do niego z wynikami. Może być ze rak się zrobiło od za wysokiej dawki. A jak nie to gorzej. To dostane leki których nie można brać we wczesnej ciąży i dostane antykoncepcyjne ale mam nadzieje ze na max 2 miesWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 17:07
-
Sok malinowy może byc. To niby w lisciach malin cos jest( na Ciri nie podzialalo)
Apap możesz brać. Pij wode caly czas, oklady na czolo, pod kolanami, na kark
Imbir żale wrzątkiem dodaj cytryny i pij tego duzo- tak z 1,5 cm korzenia na jedna szklankę do tego kromka z duuuuza ilością czosnku. Ile dasz rade. I grapefruit on tez wychladza organizm. Dwa dni takiej kuracji zmasowanej i bedzie ok -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Litle kuruj sie!!
Baronowa miałaś racje robi mi się z niedoczymnosci nadczynność tarczycy....mam od jutra odstawić eutyrox i zrobić badania w poniedziałek. I w środę do niego z wynikami. Może być ze rak się zrobiło od za wysokiej dawki. A jak nie to gorzej. To dostane leki których nie można brać we wczesnej ciąży i dostane antykoncepcyjne ale mam nadzieje ze na max 2 mies
rak??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little, ja bylam chora 3 tygodnie na tym etapie.
A z Tadkiem nawę na antybiotyku w pierwszym trymestrze.
Większość kobiet to przechodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny