Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakupy zrobione, oczywiście przeholowałam i ledwo dotachałam to.
Pranie powieszone, pieluchy wstawione, miejsca na wieszanie brak.
Zupa się robi.
Jeszcze naczynia mogłyby się zmyć.
Ciri dawaj foto.
Ja kupiłam ciążowy tam, jest taki sportowy, uważam, że wyglądam w nim jak pingwin, ale niby nikt mojej opinii nie podziela.
No w hm są mega przeceny na letnie ubranka dla dzieci Ciri, Baronowa jak potrzebujecie to warto. Ja się chwilę porozpływałam, pomacałam i dałam dojść do głosu rozumowi.
Baronowa faceci to kreatywni są jednak:) haha Mój pewnie też będzie na czuja działał, ciekawe co z tego wyjdzie. Plan mam taki, żeby go zostawiać z Małą, ma sobie radzić tak jak ja. I czuję, że będą z tego przeboje:) -
nick nieaktualnyCiri dawaj foto:)
Magdziulla ja tez widzialam te przeceny w hm a jakie sa w 5 10 15 zamowie chyba bluze:D
Barszczyk ugotowany a teraz leze sobie na mojej nowej podusi i wszystko by hylo spoko ale nie ma poszewki:// i ani to prac ani domowic i zas placic za przesylke eh:/ -
nick nieaktualnyHm nie dziala ;/
A kostium taki mi sie podoba
http://b.allegroimg.pl/original/12/63/20/85/15/6320851595Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 13:55
-
nick nieaktualnyOj lipa, że bez poszewki, myślałam, że zawsze jest zdejmowana poszewka. No ale dużo czasu nie zostało, więc pokorzystasz, gorzej gdybyś chciała później z dzieckiem używać.
Basiunia ja już chyba ubrań nie kupuję. Mam dużo 56, trochę 62 - po prostu będę dokupować 62 na bieżąco.
Teściowa zamówiła ponoć jakiś drogi zestaw ubranek na święta w rozmiarze 74! Ja już nie wiem jak jej przetłumaczyć, ona nie przyjmuje do wiadomości, że dziecko może być takie małe. 56 to dla niej abstrakcja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo z przesylka z 50 bym zaplacila:/ bez sensu:/
No tez pralam te flanelki❤
Teraz puscilam kocyki i reczniki i na razie wszytsko;)
Wiem mialam lezec ale to tylko wrzucic do pralki i powiesic kilka rzeczy
I ide chyba na pole poki zachmurane bo udusze sie w tym domu:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle fajnie brzmi jak piszesz "na pole" niby wiem, że pół Polski mówi tak, pół Polski "na dwór" ale zawsze fajnie to brzmi:)
Mi zostały na większe ubranka(ale piorę tylko do 68, większe na razie odpuszczam) ręczniki, przescieradła i jakieś 2 kocyki. No i materacyk i zawieszki z bujaczka, pluszaki takie, które mam w domu też wrzucę.
A potem jak kupię śpiworek i pościel to jeszcze będę musiała wyprać. No dobra dużo tego jednak.
I co Ciri zmierzyłaś się, kupiłaś, drogi ten kostium? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi kochana przytulam i podziwiam naprawde...! ja to tez bym traktowala jako psychiczną zdradę! silna babka jesteś i wiem ze sobie poradzisz!
Ciri mi sie podobają kostiumy firmy self
http://self-collection.com/shop/?gclid=Cj0KEQjwzZe8BRDguN3cmOr4_dgBEiQAijjVFpqGuzct8ejhPwKWoMSkSQM6e1whNhWvFMqaYGadd1YaAqnC8P8HAQ
ale wiadomo kwestia gustu
A ten co pokazałaś to na Tobie móglby fajnie wyglądać ale ja osobiscie nie kupila bym takiego bo nie lubie takich wzorzystych. -
nick nieaktualnyNo uczyje sobie wlasnie, mam przescieradlo frotte nieuzywane to sie go przerobi;))
No na polu to na lawce sobie leze a glowe mam na kolanach meza wiec jednak poczekam az wroci zpracy:d
Aa co do ubranek to ja nie mam nic na 56 no jedne polspiochy reszte wzzytsko na 62 i 68 nie eiem czemu ale czuje ze Fifi nie bedzie go potrzebowal:D
Najwyzej sie rozczaruje:D