Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaczynamy starania o dzidziusia:)
Odpowiedz

Zaczynamy starania o dzidziusia:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • elucha Koleżanka

Wysłany: 28 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Postanowiłam założyć ten wątek, bo wydaje mi się, że razem raźniej:) We wrześniu zaczęliśmy z mężusiem starania o rodzeństwo dla naszego synka:)
    Zapraszam dziewczyny, które chciałyby razem czekać na najpiękniejszą kreskę na świecie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszamy na początkujące, nie ma co zakładać drugiego takiego samego wątku ;)

• elucha Koleżanka

Wysłany: 28 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opowiem trochę o sobie:) Mam 30lat i ślicznego 3-letniego chłopczyka, który już słodko śpi w swoim łóżeczku:) (Dlatego mam teraz wolną chwilę:).
    Jestem po przejściach jeśli chodzi ciąże:( w 2012r najpierw poroniłam wczesna ciążę (7 tydzień), po 2 miesiącach znowu zaszłam w ciążę - niestety była to ciąża pozamaciczna jajowodowa prawostronna.
    Od tamtej pory minęły już prawie 2 lata i wreszcie psychicznie dojrzałam do decyzji o kolejnej ciąży.
    Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i już niedługo zobaczę na teście 2 piękne krechy:)

• lilirose Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elucha, zapraszamy TU: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/poczatkujace,3741,115.html.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • elucha Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s4b85kkqd0a2q90o.png

• EMI_KUB Znajoma

Wysłany: 3 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobietki! Ja zaczęłam starania od 4 miesięcy i póki co jestem na tym samym etapie co Wy :)Powodzenia!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ